Uredništvo    27. april 2017
Monaco je žrtvoval pokalno lovoriko

Rezultat je bil sekundaren

Trener Monaca Leonardo Jardim je v enajsterico za polfinalno tekmo francoskega pokala proti PSG imenoval kar štiri popolne debitante. Rezultat ga na tej tekmi ni zanimal.
SORODNE NOVICE
PSG je zapustil bivši igralec ...
19.2.2019 | Evropske lige
PSG za finale ne potrebuje Ney...
18.2.2019 | Evropske lige
Ligue 1: Lille zapravil nekaj ...
17.2.2019 | Evropske lige
Gueye še ni prebolel spodletel...
16.2.2019 | Evropske lige
Slabi rezultati odsekali pomem...
14.2.2019 | Evropske lige
Bo Barcelono zamenjal za Pariz...
13.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Monaca Leonardo Jardim je na včerajšnji tekmi polfinala francoskega pokala proti Paris Saint Germainu imenoval enajsterico, ki jasno demonstrira, da pokalna lovorika v luči boja za naslov francoskega prvaka in Ligo prvakov v kneževini ni pomembna. Monaco je srečanje začel v postavi De Sanctis, Raggi, N'Doram, Diallo, Mbae, Jorge, Andzouana, Muyumba, Beaulieu, Germain in Cardona, pri čemer bi kot pomembnejša člana kadra lahko označili le italijanskega branilca Andreo Raggija in napadalca Valera Germaina.

PSG je z vsemi svojimi zvezdami slavil s 5:0, Jardim pa je po tekmi, na kateri so v članskem nogometu debitirali kar štirje igralci (Mbae, Andzouana, Bealieu in Muyumba), pojasnil, da rezultat tokrat ni bil pomemben.

"Ni lahko priti v Pariz in igrati s tako mlado ekipo. To je bila zelo dobra izkušnja za fante. Mladi igralci so bistvo projekta v Monacu. Nocoj je bil rezultat sekundarnega pomena,
" je povedal Jardim, podpredsednik kluba Vadim Vasiljev pa pravi, da je bilo žrtvovanje pokalnega tekmovanja edina logična odločitev.

"V življenju in v nogometu se lahko zgodi marsikaj in bilo je edino logično, da bo nocoj slavil PSG. Škoda, ker v pokalu nismo mogli iti do konca,. a takoj po uvrstitvi v polfinale Lige prvakov smo vedeli, da se moramo odločiti. Bila je težka odločitev, ki smo jo sprejeli tudi po posvetu z zdravniško službo,
" je povedal Vasilijev.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE