Uredništvo    27. april 2017
Monaco je žrtvoval pokalno lovoriko

Rezultat je bil sekundaren

Trener Monaca Leonardo Jardim je v enajsterico za polfinalno tekmo francoskega pokala proti PSG imenoval kar štiri popolne debitante. Rezultat ga na tej tekmi ni zanimal.
SORODNE NOVICE
Ligue 1: Lyonov sanjski teden
23.9.2018 | Evropske lige
Atletico prigaral zmago v knež...
18.9.2018 | Evropske lige
PSG se je poklonil žrtvam trag...
18.9.2018 | Evropske lige
Video: Payetov kandidat za gol...
17.9.2018 | Evropske lige
Ligue 1: PSG ima že pet točk p...
16.9.2018 | Evropske lige
Skavt: Samuel Kalu
14.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Monaca Leonardo Jardim je na včerajšnji tekmi polfinala francoskega pokala proti Paris Saint Germainu imenoval enajsterico, ki jasno demonstrira, da pokalna lovorika v luči boja za naslov francoskega prvaka in Ligo prvakov v kneževini ni pomembna. Monaco je srečanje začel v postavi De Sanctis, Raggi, N'Doram, Diallo, Mbae, Jorge, Andzouana, Muyumba, Beaulieu, Germain in Cardona, pri čemer bi kot pomembnejša člana kadra lahko označili le italijanskega branilca Andreo Raggija in napadalca Valera Germaina.

PSG je z vsemi svojimi zvezdami slavil s 5:0, Jardim pa je po tekmi, na kateri so v članskem nogometu debitirali kar štirje igralci (Mbae, Andzouana, Bealieu in Muyumba), pojasnil, da rezultat tokrat ni bil pomemben.

"Ni lahko priti v Pariz in igrati s tako mlado ekipo. To je bila zelo dobra izkušnja za fante. Mladi igralci so bistvo projekta v Monacu. Nocoj je bil rezultat sekundarnega pomena,
" je povedal Jardim, podpredsednik kluba Vadim Vasiljev pa pravi, da je bilo žrtvovanje pokalnega tekmovanja edina logična odločitev.

"V življenju in v nogometu se lahko zgodi marsikaj in bilo je edino logično, da bo nocoj slavil PSG. Škoda, ker v pokalu nismo mogli iti do konca,. a takoj po uvrstitvi v polfinale Lige prvakov smo vedeli, da se moramo odločiti. Bila je težka odločitev, ki smo jo sprejeli tudi po posvetu z zdravniško službo,
" je povedal Vasilijev.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE