Anže Zajič   1. april 2014
Radamel Falcao optimističen, a tudi previden

Prezgodaj je govoriti

Radamel Falcao je spregovoril o svojem okrevanju po hudi poškodbi. Glede nastopa na svetovnem prvenstvu ostaja optimist, a pravi, da je prezgodaj za velike napovedi.
SORODNE NOVICE
Rabiot odpustil svojo mamo
21.2.2019 | Evropske lige
PSG prekinil z Emiratesom in s...
21.2.2019 | Evropske lige
Berič podpisal z zeleno-belimi...
20.2.2019 | Evropske lige
Italijanski zvezdnik (verjetno...
20.2.2019 | Evropske lige
PSG je zapustil bivši igralec ...
19.2.2019 | Evropske lige
PSG za finale ne potrebuje Ney...
18.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Radamel Falcao bije bitko s časom. Svetovno prvenstvo se nezadržno bliža, odlični Kolumbijec pa še vedno ne ve, ali bo lahko zaigral v Braziliji ali ne. Falcao si je januarja težje poškodoval koleno, zaradi česar je moral celo na operacijo. Toda zdravniki so že nekajkrat poudarili, da bivši golgeter Atletica iz Madrida okreva občutno hitreje od pričakovanj. Zato v Kolumbiji verjamejo, da bo Falcao nared za SP, tudi nogometaš sam si tega še kako želi. Toda tega vseeno noče glasno napovedovati.
 
"Če bi mi uspelo, bi bilo to nekaj res posebnega. Vsi smo zelo optimistični, koleno se dobro odziva, toda danes je še vedno prezgodaj govoriti o tem, ali bom na svetovnem prvenstvu ali ne. Še veliko časa imamo za to, da sprejmemo dokončno odločitev, zagotovo pa moja želja in želja vse Kolumbije ne sme ogroziti stanje mojega kolena. Nastop na SP bi bil idealen, toda popolno okrevanje je na prvem mestu," pravi 28-letnik iz Monaca, ki si nastopa na SP seveda še toliko bolj želi, ker bo za Kolumbijce to prvi po letu 1998. "Počutim se zelo dobro, odziv kolena je bil v prvem delu okrevanja je bil sila pozitiven. Nisem imel problemov, zaradi tega sem lahko dobro delal. Okrevanje poteka hitro, toda gre za proces, ki se odvija iz dneva v dan. Nekateri dnevi so dobri, nekateri manj. Ogromno mi pomaga to, da sem pred leti, ko sem igral za River Plate, že šel skozi takšno poškodbo. Zato sem sedaj bolj sproščen, bolj samozavesten in tudi bolj miren," je še pristavil Južnoameričan.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE