Uredništvo    2. junij 2017
Radamel Falcao se bo ustalil v kneževini

Prerojeni Falcao z novo pogodbo

Kolumbijski golgeter Radamel Falcao je po nekaj sezonah tavanja v slepi ulici in bitke s poškodbami znova obudil svoj strelski instinkt in z Monacom podpisal novo dolgoročno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Ligue 1: Repas poražen, kako b...
20.1.2018 | Evropske lige
Mancini: Takoj bi prevzel PSG
19.1.2018 | Evropske lige
V Neymarjevi pogodbi s PSG ni ...
18.1.2018 | Evropske lige
Igralci PSG uživajo v zlati kl...
18.1.2018 | Evropske lige
Navijači PSG, bodite malo bolj...
18.1.2018 | Evropske lige
Neymar: Gol za Puskasa in vzkl...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Novopečeni francoski prvak Monaco bo poleti zagotovo izgubil nekaj ključnih igralcev, saj bo vodstvo kluba težko zadrževalo nalet številnih evropskih velikanov, ki za najbolj izpostavljene člene zasedbe ponujajo pravo bogastvo. Portugalec Bernardo Silva jo je vmes že odpihal proti Manchester Cityju, kamor mu bo po poročanju otoških medijev že v kratkem sledil tudi bočni branilec Benjamin Mendy, še posebej zanimiv pa bo boj velikanov za najstniško senzacijo Kyliana Mbappeja, kateremu se obeta, da bo poleti postal najdražji nogometaš v zgodovini nogometa.

Monaco pa bo v prihodnost zagotovo krenil z odličnim kolumbijskim golgeterjem Radamelom Falcaom, ki je po dveh sušnih epizodah pri Chelseaju in Manchester Unitedu znova zadihal s polnimi pljučil in spomnil na pred leti enega najbolj zaželenih napadalcev v evropskem nogometu. El Tigre je v francoskem prvenstvu zabil kar 21 zadetkov in odigral pomembno vlogo ob prvem slavju Monaca po letu 2000, po izteku sezone pa so v klubu ponosno naznanili podaljšanje pogodbe, po kateri bo nekdanji napadalec Atletica iz Madrida in Monaca v kneževini ostal vse do leta 2020.

"Zelo sem vesel, ker bom nadaljeval svojo avanturo pri Monacu. Po tej neverjetni sezoni sem si povrnil vso motivacijo in zato sem imel le še eno željo: podaljšati to čudovito zgodbo! Prepričan sem, da bo naš projekt tudi v prihodnji sezoni zelo vznemirljiv in znova bomo merili na sam vrh,"
je povedal Falcao, ki je tudi v Ligi prvakov v letošnji sezoni zabil kar sedem zadetkov.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE