Uredništvo    2. junij 2017
Radamel Falcao se bo ustalil v kneževini

Prerojeni Falcao z novo pogodbo

Kolumbijski golgeter Radamel Falcao je po nekaj sezonah tavanja v slepi ulici in bitke s poškodbami znova obudil svoj strelski instinkt in z Monacom podpisal novo dolgoročno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Ligue 1: Beriću prvi štart, ki...
21.10.2018 | Evropske lige
PSG bo na Velodromu lovil evro...
21.10.2018 | Evropske lige
Je to novi Džeko?
20.10.2018 | Evropske lige
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Bernardo: Z Monacom bi bili ev...
16.10.2018 | Evropske lige
Tarča Bayerna in Barcelone izb...
16.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Novopečeni francoski prvak Monaco bo poleti zagotovo izgubil nekaj ključnih igralcev, saj bo vodstvo kluba težko zadrževalo nalet številnih evropskih velikanov, ki za najbolj izpostavljene člene zasedbe ponujajo pravo bogastvo. Portugalec Bernardo Silva jo je vmes že odpihal proti Manchester Cityju, kamor mu bo po poročanju otoških medijev že v kratkem sledil tudi bočni branilec Benjamin Mendy, še posebej zanimiv pa bo boj velikanov za najstniško senzacijo Kyliana Mbappeja, kateremu se obeta, da bo poleti postal najdražji nogometaš v zgodovini nogometa.

Monaco pa bo v prihodnost zagotovo krenil z odličnim kolumbijskim golgeterjem Radamelom Falcaom, ki je po dveh sušnih epizodah pri Chelseaju in Manchester Unitedu znova zadihal s polnimi pljučil in spomnil na pred leti enega najbolj zaželenih napadalcev v evropskem nogometu. El Tigre je v francoskem prvenstvu zabil kar 21 zadetkov in odigral pomembno vlogo ob prvem slavju Monaca po letu 2000, po izteku sezone pa so v klubu ponosno naznanili podaljšanje pogodbe, po kateri bo nekdanji napadalec Atletica iz Madrida in Monaca v kneževini ostal vse do leta 2020.

"Zelo sem vesel, ker bom nadaljeval svojo avanturo pri Monacu. Po tej neverjetni sezoni sem si povrnil vso motivacijo in zato sem imel le še eno željo: podaljšati to čudovito zgodbo! Prepričan sem, da bo naš projekt tudi v prihodnji sezoni zelo vznemirljiv in znova bomo merili na sam vrh,"
je povedal Falcao, ki je tudi v Ligi prvakov v letošnji sezoni zabil kar sedem zadetkov.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE