Uredništvo    22. februar 2017
Leonardo Jardim se ne predaja

Odigrali smo sijajno, ni pa še konec

Monaco je odigral sijajno tekmo, je kljub porazu ugotavljal trener Leonardo Jardim, ki se ne predaja. Na povratni tekmi bo njegova ekipa spet igrala, da bo kar pokalo.
SORODNE NOVICE
Gianluigi Buffon ima velik str...
19.10.2018 | Evropski pokali
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Za tekmo PSG-Crvena zvezda ste...
18.10.2018 | Evropski pokali
Dybala v težavah po tekmi z Br...
17.10.2018 | Evropski pokali
Low: Muller je še vedno pomemb...
17.10.2018 | Evropski pokali
Real Madrid nasprotuje Barcelo...
17.10.2018 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Končni rezultat včerajšnje tekme med Manchester Cityjem in Monacom je do slednjega morda nekoliko krivičen. Vodilna ekipa francoske Ligue 1 je namreč vsaj kakšno uro blestela na igrišču in ogrožala obrambo Cityja, bila celo na pragu velike zmage, nato pa popustila v zbranosti in klonila. City je tekmo dobil z rezultatom 5:3, s čimer je pošteno zakorakal proti četrtfinalu Lige prvakov, a glede na videno zagotovo še ni tam. Na to je opozoril tudi trener Monaca Leonardo Jardim

"V obrambi smo naredili nekaj napak in bili zanje kaznovani. Ključni trenutek na tekmi je bil takrat, ko bi lahko povedli s 3:1. Monaco je odigral sijajno tekmo, čestitati moram igralcem. To je bila morda najbolj vznemirljiva tekma v letošnji sezoni Lige prvakov. Za navijače, seveda. Verjamem, da so vsi presrečni, da so bili priča takšnemu spektaklu. Velika stvar je doseči tri gole v Manchestru in trdo smo delali za to. Čaka nas še 90 minut povratne tekme in ta dvoboj je vse prej kot odločen," je dejal Jardim. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE