Uredništvo    20. marec 2017
Mbappe se ne obremenjuje z zanimanjem velikih klubov

Nisem izjemen, ne berem medijev

Vsa silna pozornost, ki jo je deležen, Kyliana Mbappeja ne gane pretirano. Francoski nogometaš pravi, da ne bere člankov, ki jih o njem objavljajo mediji.
SORODNE NOVICE
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Bernardo: Z Monacom bi bili ev...
16.10.2018 | Evropske lige
Tarča Bayerna in Barcelone izb...
16.10.2018 | Evropske lige
Henry je novi trener Monaca
13.10.2018 | Evropske lige
PSG še vedno želi Wengerja
13.10.2018 | Evropske lige
Skavt: Lillov trio Bip Bip
12.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ne bo poceni, vprašanje pa je, če bo kdaj ceneje kot letos, da eden od zainteresirnaih evropskih velikanov klubi Kyliana Mbappeja. Najstniška senzacija iz Monaca namreč ostaja izjemno vroča, tako da sta Manchester United in Real Madrid še naprej na vrhu seznam tistih klubov, ki so za novopečenega francoskega reprezentanta pripravljeni odšteti izjemno veliko denarja. 

Mbappe je v zadnjih tednih in mesecih deležen velike mere pozornosti in predvsem govoric, ki ga selijo iz Monaca, s čimer pa se ne obremenjuje.

"Ne berem angleških medijev. Ostajam miren- Zjutraj vstanem in odidem na trening, tako kot vsi ostali. Delam, da bi napredoval in zaenkrat mi uspeva," pravi zvezda francoske Ligue 1

Mbappe je minuli konec tedna svoj strelski izkupiček to sezono dvignil na zavidljivih 19 zadetkov.

"Nisem izjemen. Znam početi le to, česar sem najbolj sposoben. Ne bi pa rekel, da je to izjemno. Izjemen je tisti igralec, ki zabije 60 golov in takšnih ni veliko. Zdi se mi, da se ta izraz prepogosto uporablja. Nisem torej izjemen, mi pa gre dobro."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE