Anže Zajič   18. oktober 2013
Hrvaški vratar podaljšal pogodbo s klubom iz kneževine

Monaco zaupa Subašiću

Čeprav mediji Monaco povezujejo z Victorjem Valdesem, so v kneževini očitno zadovoljni z Danijelom Subašićem. Hrvaški čuvaj mreže je s članom Ligue 1 podpisal novo pogodbo.
SORODNE NOVICE
PSG prekinil z vezistom
22.2.2019 | Evropske lige
Mbappe težji nasprotnik kot Me...
22.2.2019 | Evropske lige
Rabiot odpustil svojo mamo
21.2.2019 | Evropske lige
PSG prekinil z Emiratesom in s...
21.2.2019 | Evropske lige
Berič podpisal z zeleno-belimi...
20.2.2019 | Evropske lige
Italijanski zvezdnik (verjetno...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Monaco je poleti, malce po tem, ko si je priigral preboj v Ligue 1, dodobra razprl svojo mošnjo in v kneževino pripeljal kopico znanih nogometašev. Okrepil se je praktično na vsakem igralnem mestu, le v golu ne. Tam je ostal Danijel Subašić, ki mu pri Monacu povsem zaupajo. Dejansko celo tako zelo, da so z njim podpisal novo pogodbo, ki bo v veljavi do leta 2017. Subašić se je sicer na štadion Louis II preselil lani iz Hajduka, doslej pa je za svoj klub odigral že 61 tekem. In se, zanimivo, enkrat vpisal celo med strelce! Na tekmi proti Boulognu je zadel iz prostega strela.

"Klub je potrdil svoje zaupanje vame, zame pa je to zelo pomembno, saj je Monaco že postal moj drugi dom. Ko sem prišel sem, je bil glavni cilj vrniti se v prvo ligi. Sedaj smo tukaj, za nami je odličen uvod v sezono. Smo sredi fantastične avanture in v užitek mi je biti del le-tega," je zadovoljen 28-letni otrok Zadra, ki je doslej odigral pet tekem za reprezentanco Hrvaške.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE