Uredništvo    7. marec 2013
Joaa Moutinha hočejo tudi v Monacu

Monaco upa na čudež

Monaco ima ambicije in tudi nekaj denarja, vendar Joao Moutinho, ki si ga želi trener Claudio Ranieri, preprosto ni realna tarča. Portugalec ima klavzulo v višini 40 milijonov evrov!
SORODNE NOVICE
PSG je zapustil bivši igralec ...
19.2.2019 | Evropske lige
PSG za finale ne potrebuje Ney...
18.2.2019 | Evropske lige
Ligue 1: Lille zapravil nekaj ...
17.2.2019 | Evropske lige
Gueye še ni prebolel spodletel...
16.2.2019 | Evropske lige
Slabi rezultati odsekali pomem...
14.2.2019 | Evropske lige
Bo Barcelono zamenjal za Pariz...
13.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zdi se, da bo portugalski reprezentant Joao Moutinho letos poleti zamenjal okolje, kajti zaradi odličnih iger v dresu Porta snubci vsakodnevno trkajo na vrata Porta. Pri slednjem trmasto vztrajajo pri igralčevi pogodbi, v kateri je zapisana odkupna klavzula, ki pa vendarle prizemlji marsikateri klub. Znesek, ob katerem bodo pri Portu nemočni, je namreč 40 milijonov evrov! PSG, Manchester City in še nekateri zainteresirani klubi zato špekulirajo in taktizirajo.

40 milijonov evrov je vsekakor veliko denarja tudi za omenjena, kaj šele za nekdaj bogati Monaco, ki se pobira po finančnih težavah. Monaco je trenutno vodilni klub druge francoske lige z namero prebiti se v Ligue 1 in se tam znova boriti za najvišja mesta. Trener Claudio Ranieri je nad Moutinhom navdušen in rad bi ga videl v svojem moštvu, toda za Monaco je Portugalec bržkone nerealna želja. 

Monaco je trenutno sicer v lasti bogatega Dimitrija Ribolovleva, enega najbogatejših Rusov. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 8.3.2013, 15:40 Prijavi komentar
in kaj je pri Monacu umetnga? Pametn k les za fabjon
pepe 7.3.2013, 20:07 Prijavi komentar
monaco bo postal zelo močan, ker je lastnik miljarder, ki ne bo šparal in zaradi zelo ugodnih davkov. To pomeni da bodo imeli gromozansko prednost pred ostalimi v plačevanju igralcev, oni bodo recimo nekomu dali za letno plačo 5 miljonov in od tega bo igralec dobil4-4,5, drugje pa 2-3m neto :). Pri kakih super zvezdnikih in njihovih 10 ali več miljonskih plačah pa bodo razlike še večje
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE