Uredništvo    3. avgust 2017
Monaco je kupil nadarjenega napadalca Rennesa

Monaco investira v prihodnost

Francoski prvak Monaco je za 10 milijonov evrov odkupil mladega napadalca Rennesa Adamo Diakhabyja, ki je s klubom iz kneževine podpisal petletno pogodbo.
SORODNE NOVICE
Ligue 1: Mbappe se pripravlja ...
23.2.2019 | Evropske lige
PSG prekinil z vezistom
22.2.2019 | Evropske lige
Mbappe težji nasprotnik kot Me...
22.2.2019 | Evropske lige
Rabiot odpustil svojo mamo
21.2.2019 | Evropske lige
PSG prekinil z Emiratesom in s...
21.2.2019 | Evropske lige
Berič podpisal z zeleno-belimi...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Monacu se v tem poletju držijo ustaljenega recepta - drago prodajati in investirati v prihodnost. Aktualni francoski prvaki so s prodajami nogometašev kot so Benjamin Mendy, Bernardo Silva in Tiemoue Bakayoko zaslužili skoraj 150 milijonov evrov, na drugi strani pa so njihova mesta zasedli mladi nogometaši, ki upajo, da bodo nekoč dosegli veličino tistih, ki so se za astronomske zneske iz Monaca podali v svet.

Po Jordiju Mboulaju, Youriju TielemansuTerrencu Kongolu in Soualihu Meiteju se je v Monaco preselil še nadarjen igralec in sicer komaj 21-letni krilni napadalec Adama Diakhaby,  ki je bil v svojem klubu že deležen primerjav z najbolj znanim proizvodom Rennesa v zadnjem času Ousmanejem Dembelejem. Diakhaby, ki je član mlade francoske reprezentance, bo v Monte Carlu predvidoma ostal pet let, Rennes pa je z njegovo prodajo zaslužil 10 milijonov evrov.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE