Anže Zajič   28. julij 2013
Claudio Ranieri zadovoljen s tem, kar ima

Konec zapravljanja

Italijanski strokovnjak Claudio Ranieri ne verjame, da bo Monaco še kaj prida kupoval v tem poletnem prestopnem roku. Sedaj je čas, da zgradimo močno ekipo, pravi.
SORODNE NOVICE
Ligue 1: Beriću prvi štart, ki...
21.10.2018 | Evropske lige
PSG bo na Velodromu lovil evro...
21.10.2018 | Evropske lige
Je to novi Džeko?
20.10.2018 | Evropske lige
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Bernardo: Z Monacom bi bili ev...
16.10.2018 | Evropske lige
Tarča Bayerna in Barcelone izb...
16.10.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Monaco je v letošnjem letu za nakupe novih nogometašev zapravil že skoraj 150 milijonov evrov, očitno pa bo to tudi končni znesek. Trener novega francoskega prvoligaša Claudio Ranieri je namreč sporočil, da je zadovoljen s kadrom, ki ga ima na voljo, in da zaradi tega ne pričakuje več novih nakupov. Čeprav recimo s klubom s štadiona Louis II povezujejo tudi brazilskega reprezentanta Hulka iz ruskega prvoligaša Zenita in Nanija iz Manchester Uniteda.

"To so le govorice. V tem trenutku je za nas prestopni rok že končan," pravi Italijan, ki pa je vendarle pustil nekaj odstotkov možnosti za še kakšno spremembo v igralskem kadru: "Kdo ve, kaj vse se bo zgodilo do konca poletja, toda kar se tiče Nanija, ga v tem trenutku zagotovo ne bo k nam. Za Hulka velja enako. Sedaj je napočil čas za to, da iz igralcev, ki jih imamo, sestavimo močno ekipo. Je pa jasno, da smo šele na začetku. Potrebovali bomo še veliko trdega dela."

K Monacu so se sicer letos poleti preselili Radamel Falcao, Eric Abidal, Jeremy Toulalan, James Rodriguez, Joao Moutinho, Ricardo Carvalho in tako dalje.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Kps 14 29.7.2013, 01:45 Prijavi komentar
Ja,čas je vsekakor prišel,da Claudio Ranieri sestavi mocno in Parizu ter druscini konkurenčno ekipo.Sem mnenja da z sestavo moštva,ne bi smel imeti prevelikih težav,saj so letosnji poletni nakupi vsekakor odlicni in zelo ambiciozni,morda celo malce "bahaški" (60.000.000 FALCAO),a bomo vsekakor videli kaj bo to prineslo klubu iz kneževinem,ki se lahko pohvali z bogato tradicijo in seveda zgodovino.Nisem pa prevec preprican,da bo AS Monaco prenehal z zapravljanjem denarja za nakupe igralcev,saj nikoli ni dovolj za nekatere ki imajo...ŽELIM JIM USPEŠNO SEZONO...lp
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE