Uredništvo    30. november 2012
Pri Monacu so potrdili zanimanje za Davida Beckhama

Ja, hočemo Beckhama

Zanimanja za Franka Lamparda niso želeli potrditi, so pa pri Monacu potrdili, da se zanimajo za angleškega veterana Davida Beckhama, ki išče nov klub.
SORODNE NOVICE
Mbappe v protinapad s 36km/h
10.12.2017 | Evropske lige
Nov Lyonov biser Aouar priigra...
10.12.2017 | Evropske lige
Neymar z dovoljenjem PSG odšel...
10.12.2017 | Evropske lige
Repasu pol ure igre ob porazu ...
3.12.2017 | Evropske lige
Real in Neymar? Morda čez pet ...
30.11.2017 | Evropske lige
Dani Alves: V Italiji me niso ...
30.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri francoskem drugoligašu Monacu so skočili na vlak govoric, ki te dni spremljajo Davida Beckhama. Ko je že znano, se je angleški veteran odločil za slovo od Los Angeles Galaxyja, kje bo nadaljeval svojo športno pot, pa še ni znano. Zanj zanimanje prihaja tudi iz angleške Premier League, precej se omenja tudi možnost selitve v Avstralijo. Pa tudi iz Monaca

Tor-Kristian Karlsen, izvršni direktor Monaca, je namreč priznal zanimanje. "Trenutno smo z moštvom zadovoljnim, ampak, če je na voljo igralec takšnega slovesa, bi bili nori, če nas ne bi zanimalo. Zdaj ravno poizvedujemo, če bi ga Monaco zanimal. Razumljivo, da ima visoke zahteve, to je za igralca takšnega kova normalno. Nam je pa v čast, da se naše ime omenja v povezavi s takšnim nogometaše," je dejal Karlsen. 

Beckham pa je povezovanje z Monacom pokomentiral z naslednjimi besedami: "Na poti na trening mi je prijatelj dejal, da je slišal, da se selim v Monaco. Sam pa sem prvič slišal za to. Na voljo imam nekaj zanimivih ponudb."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE