Anže Zajič   19. december 2016
Lyonu pomagajo sodniki, trdi Vadim Vasiljev

Hude obtožbe podpredsednika Monaca

Vadim Vasiljev, ruski podpredsednik Monaca, je po porazu slednjega na tekmi francoskega prvenstva proti Lyonu izgubil živce. Za poraz je brez sramu obtožil sodnike.
SORODNE NOVICE
Dva gola Neymarja ob visoki zm...
16.12.2017 | Evropske lige
Eksperimenta z Bielso v Lillu ...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Balotelli? Odvisno od Evrope ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ligue 1 podprla prihod VAR
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V nedeljo sta se v Ligue 1 pomerila Monaco in Lyon, nekdanji serijski osvajalec lovorik z Gerlanda je slavil s 3:1, kar je bila voda na mlin vodilne Nice. Toda v kneževini bolečega poraza niso sprejeli mirno, najglasnejši je bil po tekmi Vadim Vasiljev, podpredsednik Monaca, ki je prst krivde brez sramu usmeril v sodnike.
 
"V mojih očeh ni dvoma, na rezultat so vplivali sodniki. Sicer nisem navajen govoriti o sodnikih, bom pa vseeno na glas povedal to, kar si mislijo vsi: sodniki favorizirajo Lyon! Vse prevečkrat se je zgodilo, da je ta klub slavil z enajstimi proti desetim. Imam občutek, da smo najprej igrali z enajstimi proti dvanajstimi, potem pa z desetimi proti dvanajstimi. Prišel je čas, ko bi se bilo treba posvetiti tej zadevi. Če se bo nadaljevalo v takšnem slogu, potem nimamo prave nogometne prihodnosti," je bil oster funkcionar iz Rusije.
 
Monaco je na tekmi proti Lyonu že v 39. minuti ostal brez izključenega Benjamina Mendyja, gostje so med drugim dobili tudi enajstmetrovko, ki pa jo je Alexandre Lacazette zapravil.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE