Anže Zajič   22. april 2015
Se lahko Monaco prebije v polfinale Lige prvakov?

Dovolj le popolna tekma

Trener francoskega prvoligaša Monaca Leonardo Jardim se zaveda, da bo Juventus v četrtfinalu Lige prvakov padel le, če bodo njegovi varovanci odigrali popolno tekmo.
SORODNE NOVICE
Gianluigi Buffon ima velik str...
19.10.2018 | Evropski pokali
Zame je trenerska referenca Pe...
18.10.2018 | Evropske lige
Za tekmo PSG-Crvena zvezda ste...
18.10.2018 | Evropski pokali
Dybala v težavah po tekmi z Br...
17.10.2018 | Evropski pokali
Low: Muller je še vedno pomemb...
17.10.2018 | Evropski pokali
Real Madrid nasprotuje Barcelo...
17.10.2018 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Monaco je v preteklosti že znal pomešati štrene najboljšim, kako pa bo tokrat? Klub iz kneževine bo na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov doma gostil Juventus in lovil zaostanek s prvega obračuna. Tam je Stara dama slavila z 1:0 in si priigrala prednost, ki pa je vseeno takšna, da bitka med francoskim prvoligašem in italijanskim prvakom zagotovo še ni odločena.
 
"Če bomo želeli napredovati, bomo morali odigrati popolno tekmo. In nič manj od tega," je prepričan trener Monaca Leonardo Jardim, ki bo brez Lacine Traoreja. Portugalec je nadaljeval: "V obrambi bomo morali biti maksimalno organizirani, v napadu pa kirurško natančni. V tej sezoni sicer gole lažje zabijamo v gosteh, a bi bil jasno vesel, če bi jih tokrat nekaj dosegli tudi na domači tekmi. Morali bomo tvegati, to je jasno. A ne nespametno, ampak inteligentno. Kar šteje, je to, da bomo ohranili trezne glave. To bo ključno."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE