Anže Zajič   4. julij 2014
Leonardo Jardim se je predstavil kot trener Monaca

Cilj je zadržati Rodrigueza

James Rodriguez je v tem trenutku eden najbolj vročih nogometašev, toda pri Monacu jih to ne gane kaj prida. Pravijo, da bodo Kolumbijca zagotovo zadržali pri sebi.
SORODNE NOVICE
Mbappe v protinapad s 36km/h
10.12.2017 | Evropske lige
Nov Lyonov biser Aouar priigra...
10.12.2017 | Evropske lige
Neymar z dovoljenjem PSG odšel...
10.12.2017 | Evropske lige
Repasu pol ure igre ob porazu ...
3.12.2017 | Evropske lige
Real in Neymar? Morda čez pet ...
30.11.2017 | Evropske lige
Dani Alves: V Italiji me niso ...
30.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je Claudio Ranieri v minuli sezoni Monaco popeljal do drugega mesta v Ligue 1, se je moral vseeno posloviti. Izkušenega Italijana je v kneževini zamenjal Leonardo Jardim, Portugalec, ki se lahko pohvali, da je pred tem sedel na klopeh Sportinga iz Lizbone, atenskega Olympiakosa in Brage. Jardim je prevzel zanimivo zasedbo, v kateri mrgoli dobrih igralcev, poleti pa se bo kvaliteta igralskega kadra bržčas še povečala. A Jardim upa, da bo poleg vseh, ki bodo prišli, uspel zadržati tudi vse najboljše, ki so že pri Monacu. Tudi Jamesa Rodrigueza, ki v teh dneh v dresu Kolumbije blesti na svetovnem prvenstvu.

"Zavedamo se, kakšen igralec je Rodriguez. V klub je prišel pred menoj, a tudi sam sem več kot seznanjen z njegovimi kvalitetami. Vsak trener bi si ga želel imeti v svoji ekipi. Mi ga imamo in verjamem, da bo uprava naredila vse za to, da ga bomo imeli še naprej," je dejal šele 39-letni v Venezueli rojeni Portugalec, nakar ga je dopolnil Vadim Vasiljev, podpredsednik Monaca: "Vsi komaj čakamo, da se James vrne v klub in da se začnemo skupaj z njim pripravljati na naslednjo sezono. Z nami ima podpisano še štiriletno pogodbo in prepričani smo, da bomo skupaj dosegli ogromno. Imeli smo dober razlog, da smo ga pripeljali k nam, čeprav je res, da so nas lansko poletje zaradi tega številni kritizirali..." Vasiljev je hkrati dodal, da bo ostal tudi Rodriguezov rojak Radamel Falcao.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE