Uredništvo    27. november 2017
Dolgoletni visoki funkcionar Chelseaja se seli v kneževino

Abramovičev prebežnik Emenalo v Monacu

Francoski Monaco je na mesto tehničnega direktorja kluba imenoval dolgoletnega visokega funkcionarja Chelseaja in tesnega zaupnika lastnika kluba Romana Abramoviča Michaela Emenala.
SORODNE NOVICE
Rabiot odpustil svojo mamo
21.2.2019 | Evropske lige
PSG prekinil z Emiratesom in s...
21.2.2019 | Evropske lige
Berič podpisal z zeleno-belimi...
20.2.2019 | Evropske lige
Napake? Ni časa, da bi jih pop...
20.2.2019 | Evropske lige
Italijanski zvezdnik (verjetno...
20.2.2019 | Evropske lige
Zidane, Lampard, morda kar Zol...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: /)
Francoski Monaco je izrekel dobrodošlico velikemu funkcionarskemu imenu, ki je nogometno močno povezano z londonskim Chelseajem. Novi tehnični direktor kluba je namreč postal Michael Emenalo, ki je pred tremi tedni zaradi domnevnih napetosti s trenerjem Chelseaja Antoniom Contejem odstopil s svojega položaja.

Emenalo, sicer nekdanji član nigerijske reprezentance, bo v kneževino s seboj prinesel bogate izkušnje in znanje, saj je slovel kot mojstrski snovalec kadrovske politike Chelseaja in eden najtesnejših zaupnikov predsednika kluba Romana Abramoviča. Tudi v Monacu bo njegov nadrejeni Rus in sicer predsednik kluba ter desna roka lastnika Dmitrija Ribolovljeva Vadim Vasiljev.

"To je velika priložnost zame in veseli me, da sem postal del tako zanimivega projekta. Predsednik Monaca me je prepričal in mislim, da je to prava odločitev po odhodu iz Chelseaja," je povedal Emenalo, Vasiljev pa je poudaril, da se v Monacu nadejajo pozitivnim učinkom Emenalovih ogledniških mrež in izkušenj v nogometu.

"Njegov know-how pri postavljanju ogledniških mrež ter tehnične spretnosti, ki jih je razvil pri delu v enem najuspešnejših klubov na svetu, so glavni razlog, zakaj smo ga povabili v naš ambiciozen projekt. To je nov dokaz naše pripadnosti klubskim ciljem in ambicijam," je povedal Vasiljev.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE