Uredništvo    27. marec 2012
APOEL-a Ivan Jovanović pred tekmo z Realom

V iskanju popolnosti

Ivan Jovanović, trener APOEL-ja, se zaveda, pred kakšno preizkušnjo se je znašel njegov klub. Popolnost morda ne bo dovolj, pravi pred obračunom z Realom.
SORODNE NOVICE
Modrić in Inter sta le še odda...
20.1.2019 | Evropske lige
Real brez sedmerice nad Sevill...
19.1.2019 | Evropske lige
Bo Modrić prejel tudi laureusa...
19.1.2019 | Evropske lige
Ajax po Areni še v dvorano
18.1.2019 | Evropske lige
Real Madrid pred naznanitvijo ...
18.1.2019 | Evropske lige
Mourinho: Spadam v vrh in tam ...
17.1.2019 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
APOEL je pred največjim trenutkom v svoji zgodovini - po seriji odličnih predstav v Ligi prvakov je prišel vse do četrtfinala, kjer ga nocoj čaka prvi obračun z velikim Realom. Javnost pričakuje, da se bo klub iz Madrida znesel nad malčkom iz Cipra, toda na tem otoku javnost še naprej sanja in verjame v nadaljevanje čudeža. Ivan Jovanović novega čudeža seveda noče napovedovati, hkrati pa ni izobesil bele zastave.

"Povsem jasno je, da bomo morali proti Realu odigrati popolno tekmo. Toda proti marsikateremu klubu bi bila popolna predstava dovolj, proti Realu morda ne bo," se zaveda strokovnjak iz Srbije in nadaljuje: "Mi se lahko predvsem veliko naučimo od Reala, medtem ko slednji seveda ni klub, ki bi se učil od kluba, kakršen je APOEL. Jasno nam je, da bo tekma zahtevna, razviti bomo morali ves svoj potencial. Upam, da bomo odigrali dobro tekmo, tako kot smo številne doslej v Ligi prvakov. Pred nami je obračun, kakršnega še nismo igrali. Real sodi med najboljše klube vseh časov, razlika med obema kluboma je ogromna. Real želi osvojiti Ligo prvakov, mi se želimo upirati po najboljših močeh. Zbranost, odločnost - to potrebujemo. Moramo dokazati, da si zaslužimo igranje na tej ravni." APOEL bo brez Gustava Manduce, strelca proti Lyonu v osmini finala, in prvega vratarja Panosa Constantinoua.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE