OSTALE NOVICE
Stran
od 39
20.1.2019
Evropske lige
Ajaxu se je ta konec tedna ponudila priložnost, da prevzame vodstvo na lestvici nizozemske Eredivisie, a tudi štirje doseženi zadetki niso bili dovolj.
0
Evropske lige
Arsenala ni bilo med znanimi interesenti za mlada zvezdnika Ajaxa Matthijsa de Ligta in Frenkieja de Jonga, kljub temu pa pripravlja naskok, ki bi lahko zelo pretresel vrste nizozemskega velikana.
0
18.1.2019
Evropske lige
Arena Johana Cruyffa bo ob gostovanju madridskega Reala pokala po šivih. Ajax je namreč že razprodal vse vstopnice in išče še dodatne kapacitete za navijače.
0
Evropske lige
Svetovna nogometna javnost mlademu zvezdniku Ajaxa Frenkieju De Jongu napoveduje veliko kariero. Medtem pa v domačem prvenstvu še naprej navdušuje z igrami.
10
17.1.2019
Evropske lige
Kaj bi pretehtalo pri vas? Bajna plača in igranje v klubu z ne tako zelo bogato zgodovino ali malce manjše plačilo, a prestižen klub, kjer se učiš od mentorja po imenu Lionela Messija? Nizozemcu ni lahko ...
21
12.1.2019
Evropske lige
Sevilla je na isti dan uspešno sklenila kar dva prestopa in sicer je okrepila svojo obrambno vrsto ter končala z iskanjem zamenjave za Kolumbijca Luisa Muriela. Prihajata igralca, ki imata pred seboj še dolgi karieri.
10
11.1.2019
Evropske lige
Mladi igralci Ajaxa so stalna tarča evropskih klubov. Zdaj proti Amsterdamu pogleduje Sevilla, ki bo kot kaže v svoje vrste zvabila nadarjenega osrednjega branilca.
0
9.1.2019
Evropske lige
Vroči nizozemski nogometaš Ajaxa in aktualni Zlati deček Matthijs de Ligt je razmislil o obleganju uglednih in bogatih evropskih klubov, tudi o Juventusu in Barceloni.
3
2.1.2019
Evropske lige
Nizozemski velikan Ajax se je že pripravil na odhod mladega zvezdnika Matthijsa de Ligta, zamenjavo pa je našel na trgu, na katerem v zadnjem času vse pogosteje išče nove igralce.
5
18.12.2018
Evropske lige
Nogometaše nizozemskega velikana Ajaxa je ob skupnem ogledu žreba parov osmine finala lige prvakov zajela prava evforija. Daley Blind meni, da Ajax lahko izloči slovito špansko moštvo.
0
Stran
od 39