Uredništvo    21. november 2011
Težave v Amsterdamu

Van Gaal razdira Ajax

Prihod Louisa Van Gaala je pri Ajaxu sprožil pravi kaos. Johan Cruyff bo, v primeru, da bo Van Gaal (p)ostal izvršni direktor kluba odšel.
SORODNE NOVICE
Seedorf prečrtal vse, ki igraj...
21.8.2018 | Mednarodni nogomet
Nouri se je po letu dni prebud...
21.8.2018 | Evropske lige
Spartak pred Olimpijo igral s ...
20.8.2018 | Mednarodni nogomet
Matavž je že pri tretjem golu
20.8.2018 | Mednarodni nogomet
Prestavljen začetek tekme, ker...
19.8.2018 | Mednarodni nogomet
Tudi drugi gol Inieste je bil ...
15.8.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Kot da ne ravno suverena igra Ajaxa v domačem prvenstvu ni dovolj. Zdaj so težave nastopile še v vodstvu kluba. Za vse pa je kriv Louis Van Gaal, nazadnje trener Bayerna, ki naj bi pri Ajaxu v prihodnje opravljal delo direktorja kluba. Njegov povratek v klub pa je močno razhudil predvsem Johana Cruyffa, legendo kluba. Van Gaala so v klub za Cruyffovim hrbtom pripeljali Steven ten Have, Edgar Davids, Marjan Olfers in Paul Römer in s tem razhudili predvsem Johana Cruyffa ter njegove podpornike. Cruyff, ki je častni član kluba, in Van Gaal sta že stara smrtna sovražnika, sobivati praktično ne moreta.

Sestanek na temo Van Gaal se bo pri Ajaxu odvil danes, prisoten naj bi bil tudi Cruyff, ki utegne, v to pravzaprav dvomi le malokdo, svojemu klubu zaradi Van Gaala obrniti hrbet. Kakšne posledice bo Van Gaalov prihod v Ajax imel za klub in vodstveno strukturo kluba, bo (delno) znano že danes.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 21.11.2011, 21:54 Prijavi komentar
dva tezaka :)
Dwarf3 21.11.2011, 14:23 Prijavi komentar
hm klub ki je ustvaris verjetno največ legend in nogometnih mojstrov...nažalost enostavno nezmore delovati enotno.....imajo ves potencial,da bi se vrnal na pota stare slave,a enostavno politika ubija moštvo...žalostno...vseeeno upam da pride letos med 16 v ligi prvakov...juter bo odločilni dan
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE