Damjan Tratnik   17. julij 2015
Dva mlada upa pri Ajaxu

Sanogo na posojo v Ajax

Nizozemski velikan Ajax si je od Arsenala za leto dni izposodil francoskega napadalca Yayo Sanogoja, novi član Ajaxa pa je postal tudi nadarjeni Nemec Amin Younes.
SORODNE NOVICE
EPL: WBA pokvaril načrte še Li...
21.4.2018 | Evropske lige
Vedno sem spoštoval Wengerja
21.4.2018 | Evropske lige
Seaman: Po Wengerju ‒ Ancelott...
21.4.2018 | Evropske lige
Video: Pepova zahvala tudi per...
21.4.2018 | Evropske lige
Allardyceu opravičilo zaradi a...
21.4.2018 | Evropske lige
Salah: Vsi si zaslužimo zmagat...
21.4.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Ajax iz Amsterdama je svoji mladi in nadarjeni zasedbi dodal še dva igralca, ki sta Ajax najbrž izbrala za to, ker jima ponuja odličen poligon za napredek. Iz Anglije se je v Amsterdam preselil 22-letni napadalec Yaya Sanogo, ki pri Arsenalu doslej še ni dočakal prave priložnosti. Nazadnje je igral na posoji pri Crystal Palacu, v prihajajoči sezoni pa bo s statusom posojenega igralca branil barve Ajaxa.

"Yaya mora igrati. K nam je prišel poškodovan in potrebovali smo kar nekaj časa, da smo ga vrnili na prejšnjo raven. Še vedno smo v dobrih odnosih in upam, da bo naslednja sezona zanj zares uspešna," je povedal trener Arsenala Arsene Wenger.

Novi član Ajaxa je postal tudi 21-letni Nemec Amin Younes, ki je uspešno branil barve nemške reprezentance na minulem evropskem prvenstvu do 21 let. Krilni igralec, ki ga odlikujeta hitrost in dobra tehnika, je z Ajaxom podpisal triletno pogodbo, nazadnje pa je bil član Kaiserslauterna, pri katerem je v minuli sezoni nastopal s statusom posojenega igralca Borussie iz Monchengladbacha.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE