Klemen Tomše   7. december 2014
Kje bo pristal norveški čudežni deček?

Prednost bi dal Ajaxu

Norveški čudežni deček Martin Odegaard je po poročanju Sunday Peopla zavrnil možnost prestopa v Anglijo in bo kariero raje nadaljeval pri nizozemskemu Ajaxu.
SORODNE NOVICE
Ajax na nori tekmi zapravil ve...
20.1.2019 | Evropske lige
Bo Arsenal zadel v srčiko Ajax...
20.1.2019 | Evropske lige
Ajax po Areni še v dvorano
18.1.2019 | Evropske lige
Chelsea lovi reprezentanta Kos...
18.1.2019 | Mednarodni nogomet
De Jong pobira nagrade
18.1.2019 | Evropske lige
Kolebanje med denarjem in Mess...
17.1.2019 | Evropske lige
(foto: splet)
Norveški čudežni deček Martin Odegaard je med velikani evropskega nogometa zanetil pravo vojno, ki se bo v prihodnjem tednu dni približala vrhuncu. Odegaard bo namreč čez devet dni dopolnil 16 let in bo tako lahko podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo v karieri, za zdaj pa je jasno le to, da te pogodbe ne bo podpisal s svojim Stromsgodsetom, saj se mu ponuja možnost odhoda v vrste katerega od največjih in najbolj prestižnih klubov v Evropi.

Britanski Sunday People poroča, da se je Odegaard vendarle odločil za bolj postopno pot. Čeprav ga v svoje vrste vabijo Real Madrid, Manchester City in Liverpool, je Norvežan bojda najbolj naklonjen selitvi k nizozemskemu Ajaxu, ki bi mu omogočal bolj subtilen prehod v vrhunski profesionalizem evropskega nogometa. Ajax je klub, ki tradicionalno slovi po razvijanju mladih nogometašev, poleg tega pa bi po mnenju njegovih svetovalcev mladeniču koristila selitev v nizozemsko Eredivisie, iz katere se je v preteklosti v svet že uspešno podala cela falanga kasnejših zvezd evropskega nogometa.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
FcBarcelona 7.12.2014, 17:52 Prijavi komentar
oja, ajax pol pa v barcelono :)
PROM€T€Y 7.12.2014, 12:47 Prijavi komentar
jaz osebno bi ga raje pripeljal v Pool in ga potem posodil Ajaxsu za 2-3 leta, kajti če se bo res razvil v novega "Mesija", dvomim da ga bomo kdaj še videli v Poolu.
perotina 7.12.2014, 12:12 Prijavi komentar
Uf to bi bila odlična poteza, čeprav bi ga najrajši videl pri Liverpoolu, vendar za to bo še čas, naj se gre kalit v ajaxov stroj..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE