Uredništvo    25. julij 2017
Dobre novice v primeru nesrečnega Ajaxovega nogometaša

Nouri ni več na intenzivni negi

Nesrečni Ajaxov nogometaš Abdelhak Nouri, ki se je pred tedni zgrudil na prijateljski tekmi, ni več na intenzivni negi, žal pa so ostale hude in nepopravljive poškodbe možganov.
SORODNE NOVICE
Ajax na nori tekmi zapravil ve...
20.1.2019 | Evropske lige
Bo Arsenal zadel v srčiko Ajax...
20.1.2019 | Evropske lige
Ajax po Areni še v dvorano
18.1.2019 | Evropske lige
Chelsea lovi reprezentanta Kos...
18.1.2019 | Mednarodni nogomet
De Jong pobira nagrade
18.1.2019 | Evropske lige
Kolebanje med denarjem in Mess...
17.1.2019 | Evropske lige
(foto: /)
Nogometni svet še naprej z zaskrbljenostjo spremlja življenjski boj Ajaxovega mladeniča Abdelhaka Nourija, sicer enega najbolj nadarjenih nizozemskih nogometašev svoje generacije. Nouri se je za posledicami srčne aritmije med prijateljsko tekmo proti Werderju iz Bremna nezavesten zgrudil na tla, v tem tragičnem trenutku pa se je za vselej končala kariera mladega upa, ki si je z velikimi koraki utiral pot proti prvi ekipi Ajaxa.

Tri tedne po tragičnem dogodku v Avstriji so pri Ajaxu sporočili, da 20-letni nogometaš ni več na intenzivni negi, saj se je zbudil iz globoke kome in diha samostojno. Pri Ajaxu so dodali, da se njegovo splošno stanje ni spremenilo in sicer so zaradi pomanjkanja kisika njegovi možgani utrpeli "hude in trajne poškodbe".

Nourijeva situacija je ganila številna velika nogometna imena kot denimo vezista Las Palmasa Kevina-Princa Boatenga, ki je pred dnevi razkril, da bo celotno sezono pod klubskim dresom nosil majico z Nourijevim portretom ter da bo vsak zadetek posvetil nesrečnemu Ajaxovemu dragulju.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE