Uredništvo    25. julij 2017
Dobre novice v primeru nesrečnega Ajaxovega nogometaša

Nouri ni več na intenzivni negi

Nesrečni Ajaxov nogometaš Abdelhak Nouri, ki se je pred tedni zgrudil na prijateljski tekmi, ni več na intenzivni negi, žal pa so ostale hude in nepopravljive poškodbe možganov.
SORODNE NOVICE
Nouri se je po letu dni prebud...
21.8.2018 | Evropske lige
Van der Sar: Ajax menja filozo...
23.7.2018 | Evropske lige
United pristal na prodajo Blin...
17.7.2018 | Evropske lige
Uradno: Tadić se seli v Ajax
28.6.2018 | Evropske lige
Ajax: Za Nourija smo storili p...
26.6.2018 | Evropske lige
Ajax s Tadićem ruši rekord
21.6.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Nogometni svet še naprej z zaskrbljenostjo spremlja življenjski boj Ajaxovega mladeniča Abdelhaka Nourija, sicer enega najbolj nadarjenih nizozemskih nogometašev svoje generacije. Nouri se je za posledicami srčne aritmije med prijateljsko tekmo proti Werderju iz Bremna nezavesten zgrudil na tla, v tem tragičnem trenutku pa se je za vselej končala kariera mladega upa, ki si je z velikimi koraki utiral pot proti prvi ekipi Ajaxa.

Tri tedne po tragičnem dogodku v Avstriji so pri Ajaxu sporočili, da 20-letni nogometaš ni več na intenzivni negi, saj se je zbudil iz globoke kome in diha samostojno. Pri Ajaxu so dodali, da se njegovo splošno stanje ni spremenilo in sicer so zaradi pomanjkanja kisika njegovi možgani utrpeli "hude in trajne poškodbe".

Nourijeva situacija je ganila številna velika nogometna imena kot denimo vezista Las Palmasa Kevina-Princa Boatenga, ki je pred dnevi razkril, da bo celotno sezono pod klubskim dresom nosil majico z Nourijevim portretom ter da bo vsak zadetek posvetil nesrečnemu Ajaxovemu dragulju.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE