Uredništvo    13. februar 2017
Izjemno nešportna poteza branilca Ajaxa

Nizozemska zgrožena nad Veltmanom

Branilec Ajaxa Joel Veltman je na prvenstveni tekmi proti Sparti najprej nakazal na zaustavitev igre zaradi poškodovanega igralca, nato pa premor izkoristil za nadaljevanje akcije.l
SORODNE NOVICE
Ajax na nori tekmi zapravil ve...
20.1.2019 | Evropske lige
Bo Arsenal zadel v srčiko Ajax...
20.1.2019 | Evropske lige
Ajax po Areni še v dvorano
18.1.2019 | Evropske lige
Chelsea lovi reprezentanta Kos...
18.1.2019 | Mednarodni nogomet
De Jong pobira nagrade
18.1.2019 | Evropske lige
Kolebanje med denarjem in Mess...
17.1.2019 | Evropske ligeBranilec Ajax Joel Veltman to leto zagotovo ne bo kandidiral za nagrado iz fair playa. Za zgražanje je poskrbel na prvenstveni tekmi proti Sparti iz Rotterdama, na kateri je na desni strani sprejel žogo, nato pa nakazal na zaustavitev igre zaradi poškodbe soigralca Bertranda Traoreja, ki se je na tleh zvijal od bolečin po udarcu. Kretnja je zmedla branilca Sparte, ki je pokrival Veltmana, slednji pa je izkoristil trenutek in brez pritiska nasprotnega branilca nadaljeval akcijo ter s svojo nešportno potezo poskrbel za zgražanje nizozemske javnosti.

Veltmanovo "vragolijo" si lahko ogledate na zgornjem posnetku.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 11
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Werder Lunik 14.2.2017, 09:37 Prijavi komentar
Anarho +1 Drži pa, da svet profesionalnega športa nima veliko prostora za fair play in ostalo, saj je vse podvrženo vrhunskim rezultatom, kjer "cilj opravičuje sredstva". Sam pa tu vidim glavni problem v tem, da se preprosto v profesionalnem športu vrti totalno preveč denarja in posledično tu res ni druge kot da se ga lotevajo kot biznis. Tam pa vemo, da ni prostora za fair play..
Anarho 13.2.2017, 20:25 Prijavi komentar
Pepe in vsi ostali. Kaj vi potrebujete pravila za fairplay? A ni nasplošno vsakemu jasno kaj je fer in človeško in kaj je zahrbtno, egocentrično brez kančka sočutja in empatije? Za to vi potrebujete pravila?! Če ti ni iz življenjske filozofije jasno, da se takšne stvari pač ne delajo, potem ti nobena pravila ne pomagajo, ker si enostavno - idiot! Sicer so redki, ampak se najde kakšen nogometaš, ki kljub piskanemu penalu v njegovo korist, opozori sodnika, da nad njim ni bilo prekrška in takšni bi morali biti vzgled oziroma bi se vsi morali tak obnašat, če so imeli normalno vzgojo od rojstva. To, kar je naredil Veltman samo kaže, da je navaden brezčutni idiot, ki bi bil pripravljen za lasten uspeh iti čez trupla. Takšen svet in ljudi oziroma razmišljanje si želimo? Upam, da ne...
man.utd10 13.2.2017, 19:58 Prijavi komentar
Če bi pa zadel ali prispeval h golu bi pa ga vsi posnemali in hvalili...
tomdro 13.2.2017, 19:09 Prijavi komentar
Piksi: In zakaj ne bi mogel dobiti rumenega kartona, ali to morda ni nešportno obnašanje?
retropil 13.2.2017, 15:13 Prijavi komentar
kreten. nespoštovanje fair playa. upam da ga kaznujejo
pepe 13.2.2017, 15:08 Prijavi komentar
Pravila jasno govorijo da igralec ne sme sam zaustaviti igre oz ne sme zaradi tega nalašč poslati žoge izven igrišča. Ko se zgodi kaj takega pa se po njem zliva žolč. Prvo se naj napišejo neka pametna in jasna pravila, pa bo nogomet precej bolj jasen šport in ne bo situacij a je gol ali ni, je penal ali ni, je roka ali ni, ... kjer si vsak lahko vsako situacijo razlaga po svoje. In kar je še najpomembneje ko rečemo, sodnik bi imel prav če nekaj piska ali pa pusti. Kako je lahko prav!!!!
Who? 13.2.2017, 13:30 Prijavi komentar
Drama. Kar dozivljenska prepoved igranja nogometa.
Anarho 13.2.2017, 13:09 Prijavi komentar
aloalo23, sicer ne vidim potrebe po zbadanju, saj ima vsak svoj okus in posledično preferira "svoj" klub, kar je po moje tudi prav, se pa z ostalim popolnoma strinjam in čakam nekoga, ki ima argument proti tem izjavam. Ker v realnosti večina tistega zvijanja po tleh v korist zavlačevanja njim ljubega kluba, zagovarja ali vsaj ne obsoja. Žalostno. In škoda, da je športni duh pri nogometu na tako nizki ravni. Obstajajo seveda izjeme, ki le potrjujejo, da večina ne razmišlja v duhu športa. Glavni problem pa je kot vedno...denar. Ste gledali film They live!? Če ne niste, poglejte.
aloalo23 13.2.2017, 12:52 Prijavi komentar
Igralec, kateremu ne uide bleščeča kariera v Juventusu. Športnosti v nogometu ni več. Ne vem kaj ste tako presenečeni, če pa je vodilo denar. Kaj pa Igralec, kise zvija 2 minuti po tleh potem pa kar naenkrat vstane in šprinta. Kaj to pa je športno?
piksi 13.2.2017, 12:34 Prijavi komentar
ne,ne rumenega kartona ne more dobiti,je pa tole skrajno nešportno in nehumano.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE