Damjan Tratnik   25. marec 2015
Sampdoria se krepi

Moisander bo igral v Italiji

Izkušeni finski branilec Niklas Moisander bo po izteku letošnje sezone zapustil vrste Ajaxa in kariero nadaljeval pri italijanski Sampdorii.
SORODNE NOVICE
Pjanić bo najboljša leta preži...
21.8.2018 | Evropske lige
Nouri se je po letu dni prebud...
21.8.2018 | Evropske lige
Ne v ZDA, Marchisio k Monacu
21.8.2018 | Evropske lige
Serie A: Atalanta s 4:0 na čel...
20.8.2018 | Evropske lige
Modrić: Največa bedarija vseh ...
20.8.2018 | Evropske lige
Video: Prava bomba Jasmina Kur...
20.8.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Sampdoria iz Genove je v zadnjih prestopnih rokih nakazala, da želi okrepiti moštvo in resneje poseči v "zgornji dom" italijanskega nogometa. Vodstvu kluba je pred poletnim prestopnim rokom uspela še ena pomembna kadrovska poteza, saj bo od prihodnje sezone naprej barve Sampdorie branil tudi finski reprezentančni branilec Niklas Moisander. Devetindvajsetletni Finec, ki je v zadnjih letih slovel kot eden najboljših branilcev nizozemskega prvenstva, bo po izteku sezone Ajax lahko zapustil kot prost igralec, iz tabora Sampdorie pa so danes sporočili, da so z njim že sklenili triletno pogodbo.

"Želimo mu čim več uspeha pri Ajaxu in v finski reprezentanci ter ga že zdaj z nestrpnostjo čakamo v Genovi, kjer se bo pridružil vznemirljivi in fascinantni avanturi v najlepših barvah na svetu," so v nekoliko poetičnem slogu Moisanderju dobrodošlico izrekli pri Sampdorii.

Moisander se je k Ajaxu prvič preselil že leta 2003 pri rosnih osemnajstih letih, po treh letih kaljenja v rezervni ekipi pa je brez nastopa za člansko moštvo zapustil Amsterdam in se pred povratkom uveljavil pri Zwolleju in AZ iz Alkmaarja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE