Uredništvo    8. julij 2017
Nouri se je zgrudil na igrišču

Mladi Ajaxov nogometaš se je zgrudil

Prijateljska tekma med Ajaxom in Werderjem v Avstriji se je končala predčasno, razlog pa je skrajno neprijeten. Zgrudil se je komaj 20-letni vezist Abdelhak Nouri, ki je bil s helikopterjem prepeljan v bolnišnico.
SORODNE NOVICE
Srbi so izglasovali VAR, kaj p...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Preveč je cirkusa, Prosinečki ...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Wengerju Laureus za življenjsk...
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Sanjski gol v Argentini
19.2.2019 | Mednarodni nogomet
Nani zapušča evropski nogomet
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Smrt Šabana Šaulića pretresla ...
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Nogomet ni samo prijeten, lahko je tudi krut. To so danes na lastni koži spoznali nogometaši Ajaxa, posebej pa mladi Abdelhak Nouri, ki se je zgrudil med današnjo prijateljsko tekmo z Werderjem. Mladi vezist (v lanski sezoni je za Ajaxovo prvo ekipo odigral 15 tekem) se je 20 minut pred koncem tekme v Avstriji preprosto zgrudil na tla, sodnik pa je hitro prekinil igro. Zdravniška služba, ki je igralca oskrbovala oziroma oživljala kar 15 minut, je zahtevala reševalno vozilo, priletel je celo helikopter

Mladi nogometaš je bil s helikopterjem prepeljan v bolnišnico, kjer naj bi bilo njegovo stanje stabilno. Srce naj bi bilo, prejemal pa naj bi kisik. Trenutno je uspavan.

Prijateljska tekma je bila seveda nato prekinjena, nogometaši obeh ekip, posebej pa Nourijevi soigralci, so prizore spremljali s solznimi očmi. 

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Werder Lunik 8.7.2017, 21:34 Prijavi komentar
Vse dobro za mladeniča, ampak najprej ko sem na Werderjevi spletni strani prebral naslov sem pa pomislil, da je omedlel že njihov trener Alex Nouri. Uf, to bi bil šele udarec.. No, v vsakem primeru upam, da si opomore in da ne bo nič hujšega.
DaFuk88 8.7.2017, 21:02 Prijavi komentar
Nediagnosticirane srčne bolezni so pravo sranje, sploh če si vrhunski športnik.. Velik napor, plus srčna napaka, ki je niso odkrili, pa si tuki.. Sploh pa tudi bog ve kaj poleg tega še jemljejo te mladeniči, da pridejo na vrhunski nivo.. Bitka je neizprosna, talentov ogromno, mest pri koritu pa zlo malo, tko da se morajo spočluževat svega boga, da pridejo med elito.. Hvala bogu, njega so vsaj uspeli oživet.. Držim pesti, da se pozdravi, pa četudi brez nogometa v prihodnje..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE