Anže Zajič   22. november 2010
Luis Suarez se je znašel v sila resnih težavah

Kaznoval ga je tudi Ajax

Vodstvo Ajaxa se je odločilo, da bo kar samo kaznovalo Luisa Suareza, ki je na derbiju proti PSV-ju ugriznil Otmana Bakkala. Počival bo dvakrat, plačal bo tudi denarno kazen.
SORODNE NOVICE
Smrt Šabana Šaulića pretresla ...
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Iranski derbiji so svet zase
18.2.2019 | Mednarodni nogomet
Madžarska nori za najstnikom i...
17.2.2019 | Mednarodni nogomet
Miha Zajc je dočakal veliki tr...
17.2.2019 | Mednarodni nogomet
Gignac skrbi, da se evforija n...
17.2.2019 | Mednarodni nogomet
Šporar čvrsto na prvem mestu
16.2.2019 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Kaj takšnega je pač nedopustno! Potem ko je Luis Suarez na velikem derbiju državnega prvenstva Nizozemske med Ajaxom in PSV-jem kar ugriznil nogometaša nasprotne ekipe, so se celo pri njegovem klubu odločili, da ga bodo kaznovali. Urugvajec bo jutri sicer igral na tekmi Lige prvakov proti Realu iz Madrida, saj je obračun s kraljevim klubom za Ajax preprosto preveč pomemben, nato pa bo na hladnem za naslednji dve prvenstveni tekmi. Prav tako ga je vodstvo amsterdamskega giganta močno udarilo po denarnici, vendar niso razkrili, koliko bo moral odšteti v dobrodelne namene.

23-letni Suarez, ki je tudi kapetan Ajaxa, je sicer na derbiju v slogu krvoločnega psa v predel rame ugriznil Otmana Bakkala, za kar mu seveda grozi ostra kazen s strani vodstva tekmovanja v nizozemskem prvenstvu. Odgovorni še odločajo, koliko časa bo moral počivati, a menda se mu ne obeta nič dobrega. Sodnik Björn Kuipers je sicer po tekmi priznal, da Suarezove poteze ni videl, če bi jo, bi jo ustrezno sankcioniral že na igrišču.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE