Uredništvo    19. junij 2018
Barcelona je navdušena nad vezistom Ajaxa

De Jong ne sme zapustiti Ajaxa

Mladi up Ajaxa Frenkie De Jong se je sprijaznil s tem, da bo moral navkljub konkretnemu zanimanju Barcelone izkušnje še naprej nabirati v Ajaxu. Direktor Marc Overmars je zaprl vsa vrata.
SORODNE NOVICE
Barcelona potrdila: Rakitić je...
17.11.2018 | Evropske lige
Navijači Oblaku priznavajo odl...
16.11.2018 | Evropske lige
Simeone bi moral postati najbo...
16.11.2018 | Evropske lige
Real? Upal sem, da bom našel s...
15.11.2018 | Evropske lige
Dembele obtožen zaradi "nemarn...
15.11.2018 | Evropske lige
Gabi: Oblak je v težki situaci...
15.11.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Raznovrstni vezist Ajaxa Frenkie de Jong je še eden od številnih Ajaxovih biserov, ki so zapisani v beležkah oglednikov največjih klubov na svetu. Nogometaš, ki je v Ajax prišel šele pri 18. letu starosti, navdušuje s preprosto in dinamično igro, zaradi česar ima bojda prav posebnega oboževalca v direktorju Barcelone za športne zadeve Pepu Seguri, ki naj bi se na vso moč trudil, da bi De Jong že to poletje prispel v Katalonijo.

Čeprav so bogati Katalonci zanj pripravljeni plačati 40 milijonov evrov, bo De Jong v prihodnji sezoni ostal član Ajaxa, saj je direktor kluba Marc Overmars mladeniču jasno povedal, da odhod ne pride v poštev.

"Overmars mi je dejal, da ne morem zapustiti Ajaxa, zato je vsaka dodatna debata odveč. S temi stvarmi se niti ne želim preveč obremenjevati in vse prepuščam svojemu agentu,"
je povedal De Jong.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE