Uredništvo    13. februar 2017
Joel Veltman je odgovoril na kritike

Bil sem le premeten

Branilec Ajaxa Joel Veltman je hvalisavo opisal dogodek, v katerem je na nešporten način izkoristil poškodbo soigralca. "Danes se temu lahko le režim," pravi Veltman.
SORODNE NOVICE
Ajax je trl in strl AEK
19.9.2018 | Evropske lige
Ajax potrebuje 150 milijonov e...
19.9.2018 | Evropske lige
PSV je strah in trepet Nizozem...
16.9.2018 | Mednarodni nogomet
Barcelona ni dovolj cenila De ...
13.9.2018 | Evropske lige
Ziyech igralec leta na Nizozem...
4.9.2018 | Evropske lige
Ajax deklasiral Matavžev Vites...
3.9.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Poročali smo že o potezi branilca Ajaxa Joela Veltmana, ki je na tekmi proti Sparti iz Rotterdama izkoristil na tleh ležečega soigralca in premor izkoristil za nadaljevanje akcije. Njegova nešportna poteza je močno odmevala na socialnih kanalih in razburkala javnost, le-to pa je še dodatno podžgal Veltman sam, ki je hvalisavo opisal omenjeno akcijo in poudaril svojo premetenost.

"Bil sem le premeten. Bertrand (Traore, poškodovani soigralec - op.a) je padel na tla in rekel sem si, da moram to izkoristiti sebi v prid. Pretvarjal sem se, da bomo žogo brcnil z igrišča, a ko je moj nasprotnik pogledal nazaj, sem raje šel mimo njega. Morda to res ni bila najlepša poteza, vendar je šlo zgolj za premeteno dejanje in nič več kot to. Zdaj se lahko vsemu skupaj le nasmejim," je za časnik Metro povedal Veltman.

"Soigralci so mi v slačilnici dejali, da bi me nabrcali, če bi kaj takšnega storil njim. Kaj pa, če bi moj predložek prinesel gol? Gol je gol! Mislim, da ljudje malo pretiravajo. Saj ni bilo ravno tako, kot da bi se sam znašel pred vratarjem. Kaj bi jaz storil če bi bil v obratnem položaju? Vselej počakam, dokler žoge ni več na igrišču. Zagotovo ne bi stal in se oziral nazaj. To ni bilo ravno najbolj pametno,"
je dodal Veltman, ki vendarle upa, da poteza ne bo vrgla prevelike sence nad njegovo kariero.

"Ne ustvarjajmo slona iz muhe. Bolje je, če se temu nasmejimo kot da iščemo kakšno veliko stvar. Tega ne bom več ponovil. Verjetno mi še enkrat niti ne bi uspelo."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
kema 27.2.2017, 10:39 Prijavi komentar
Ronnie_10 se strinjam s teboj
stankovic 13.2.2017, 18:04 Prijavi komentar
Ta ni čist gladek
Ronnie_10 13.2.2017, 16:04 Prijavi komentar
Ajax je bil včasih klub, v katermu za take budalaštine ni blo prostora. Upam da naženejo tega cepca.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE