OSTALE NOVICE
Stran
od 205
14.12.2018
Evropske lige
Evropska nogometna zveza (UEFA) je sankcionirala AC Milan zaradi kršenja pravil finančnega fair playa. So pa Rossoneri dobili še nekaj dragocenega časa, da uredijo svoje poslovne knjige.
16
Evropske lige
Trener Milana Gennaro Gattuso po izpadu iz Evrope ni iskal izgovorov v sojenju. Svojo ekipo je odkrito kritiziral, ni pa skrival niti ostrega mnenja o igri Hakana Calhanogluja in Samuja Castilleja.
7
12.12.2018
Evropske lige
Nekdanji brazilski vratar Dida je ena od legend moderne zgodovine Milana, v golu tega kluba je pričaral ogromno veselja navijačem Rossonerov. O rojaku, ki bo okrepil klub, ima dobro mnenje, a ...
1
11.12.2018
Evropske lige
Novi direktor Milana Ivan Gazidis je na neformalen pogovor sklical novinarje treh najvplivnejših italijanskih športnih časnikov in jim razodel svoje načrte pri rossonerih.
7
Evropske lige
Pri AC Milanu krvavo potrebujejo svež kapital in prinesla ga bo prodaja Andreja Silve. Iztržek Rossonerov pa bo še boljši kot je bilo sprva predvideno.
3
10.12.2018
Evropske lige
Pri Milanu so še pred nekaj meseci razmišljali o tem, da bi Francoza Tiémouéja Bakayoka predčasno vrnili v Chelsea, zdaj pa se obeta diametralno nasproten scenarij.
3
Evropske lige
Tehnični direktor Milana Leonardo je po remiju proti Torinu brez okolišenja spregovoril o ponavljajočih se govoricah, da se bosta moštvu v januarskem prestopnem roku pridružila Zlatan Ibrahimović in Cesc Fabregas.
10
5.12.2018
Evropske lige
Milan ima novega direktorja. Nekdanji alfa in omega Arsenala je jasen znak, da se pri Rossonerih pripravljajo na nekaj velikega. Kakšne bodo njegove prve poteze?
2
Evropske lige
V zadnjih mesecih je veliko ugibanja kje bo kariero nadaljeval Zlatan Ibrahimović Omenjali so se številni klubi, tudi opcija ostanka v ZDA. Včeraj naj bi se pogovori z Milanom ustavili, danes pa je že drugače.
2
Evropske lige
Londonski Chelsea ga je pred začetkom sezone Milanu posodil, a se sprva niti približno ni znašel. Po nekaj dobrih predstavah je stvar obratna in Rossoneri si Francoza želijo zadržati.
7
Stran
od 205