OSTALE NOVICE
Stran
od 198
18.8.2018
Evropske lige
Komaj je prišel v AC Milan, že ima novinec Ivan Strinić velike težave. Hrvaški reprezentant ne sme trenirati, še manj igrati, ker ima težave s srcem.
5
17.8.2018
Evropske lige
Milan je na zadnji dan prestopnega roka v Italiji kupil Španca Samuela Castilleja in Urugvajca Diega Laxalta, klub pa zapuščata Carlos Bacca in Gianluca Lapadula.
10
14.8.2018
Evropske lige
Italijanski velikan AC Milan je dobil še eno odmevno okrepitev in sicer je novi član rossonerov postal francoski vezist Tiemoue Bakayoko, ki se v Italijo seli na posodo iz Chelseaja. Milan ima opcijo odkupa pogodbe.
14
Evropske lige
Tiemoue Bakayoko zapušča Anglijo. Chelsea in italijanski Milan sta blizu dogovora o prestop francoskega vezista, ki vrste angleškega velikana tako zapušča po le eni sezoni.
7
Evropske lige
Italijanski Sky poroča, da sta se Milan in Villarreal dogovoril za posel, v katerem se bo Samuel Castillejo preselil v Milano, Carlos Bacca pa vrnil v Villarreal.
2
13.8.2018
Evropske lige
Italijanski velikan Milan je prodal vezista Manuela Locatellija, kateremu so ob prodoru v prvo ekipo rossonerov številni napovedovali svetlo prihodnost. Kariero bo nadaljeval v Sassuolu.
13
12.8.2018
Evropske lige
Real iz Madrida je s 3:1 premagal AC Milan in osvojil t.i. trofejo Santiago Bernabeuja. Galaktiki čez štiri dni čaka obračun finala evropskega superpokala proti mestnemu tekmecu Atleticu.
9
11.8.2018
Evropske lige
Španska Sevilla je uradno potrdila prihod portugalskega napadalca Andreja Silve, ki bi po izteku sezone za 35 milijonov evrov lahko dokončno postal polnopravni član španskega kluba.
0
Evropske lige
Milan in Sevilla sta sklenila načelni dogovor za prestop mladega Portugalca Andreja Silve, v katerega so rossoneri vložili veliko denarja, a bili z njegovim učinkom precej razočarani.
7
10.8.2018
Evropske lige
Španski mediji poročajo, da se bo portugalski reprezentant Andre Silva iz vrst Milana preselil v Andaluzijo in okrepil Sevillo. Oba kluba naj bi posel potrdila v naslednjih nekaj dneh.
6
Stran
od 198