OSTALE NOVICE
Stran
od 185
11.12.2017
Evropske lige
Generalni direktor AC Milana Marco Fassone opozarja, da klub dolga do ameriškega sklada ne more poravnati pred rokom, zato tvega sankcije s strani UEFA.
4
8.12.2017
Evropske lige
Evropska nogometna zveza (UEFA) še ni odločila kaj in kako bo z AC Milanom. Poročanje, da AC Milan čaka kazen, je zaenkrat še naprej na osnovi govoric.
1
7.12.2017
Evropske lige
Papirologija, s katero so pri AC Milanu na UEFA želeli pojasniti, kako so prišli do denarja za milijonske okrepitve, ni zalegla. UEFA se pripravlja na to, da bo zapravljivi italijanski klub kaznovala zaradi kršenja FFP.
15
6.12.2017
Evropske lige
Verjeli ali ne, ne tako dolgo zatem, ko je AC Milan dobil kitajske lastnike, so na vidiku že novi. V Milanu namreč vohajo prepotreben denar iz Savdske Arabije.
13
5.12.2017
Evropske lige
Novopečeni trener Milana Gennaro Gattuso je priznal, da po šokantnem remiju z Beneventom ni zatisnil oči. Tekmo sem vedno znova vrtel v svoji glavi, je dejal italijanski trener.
6
3.12.2017
Evropske lige
Italijanski Corriere dello Sport poroča, da je vodstvo Milana že januarja pripravljeno prodati Turka Hakana Calhanogluja, ki predstavlja eno največjih prestopnih razočaranj sezone.
4
28.11.2017
Evropske lige
Vincenzo Montella, ki ga je Milan po neprepričljivih prvih mesecih nove sezone včeraj odpustil, trdi, da odpovedi, sploh v tem trenutku, ni pričakoval. Pričakovanja so bila prevelika, pravi Italijan.
4
Evropske lige
Odločitev o menjavi trenerja je v domeni športnega direktorja Massimiliana Mirabellija, trdi izvršni direktor Milana Marco Fassone. Takšne odločitve so boleče, vendar nujne.
16
27.11.2017
Evropske lige
Zdaj že nekdanji trener AC Milana Vincenzo Montella se je preko Instagrama oglasil ob slovesu od Rossonerov. Trdi, da je dal vse od sebe.
4
Evropske lige
Carlos Bacca se je sprl z Vincenzom Montello in moral oditi iz AC Milana. Zdaj, ko je Montella odletel iz kluba, pa se je oglasil na družbenih omrežjih.
8
Stran
od 185