OSTALE NOVICE
Stran
od 192
17.4.2018
Evropske lige
Italijanski mediji trdijo, da obstaja možnost za poletno menjavo med italijanskima nogometnima velikanoma. Milan in Napoli razmišljata o menjavi španskih ofenzivcev.
6
16.4.2018
Evropske lige
Vratar Milana Gianluigi Donnarumma je na svojem jubilejnem 100. nastopu v Serie A v sodnikovem dodatku s fantastično obrambo preprečil zadetek napadalcu Napolija Arkadiuszu Miliku.
7
14.4.2018
Evropske lige
Odlični ofenzivni vezist Milana Suso želi po poročanju italijanskih medijev poleti prestopiti v bolj konkurenčno moštvo. Italijanski mediji ga povezujejo z Napolijem in Liverpoolom.
16
5.4.2018
Evropske lige
Vodstvo Milana je danes uradno naznanilo sklenitev triletne pogodbe s trenerjem Gennarom Gattusom, ki se je zavezal, da bo sedemkratne evropske prvake popeljal na pota stare slave.
7
Evropske lige
Andrea Conti mora spet pod nož. Bil je na poti povratka na igrišča, a so se stvari zapletle. Zdaj bo znova na stranskem tiru približno šest mesecev.
6
1.4.2018
Evropske lige
Kapetan Milana Leonardo Bonucci je po koncu derbija proti Juventusu pojasnil, zakaj je tako srčno proslavil zadetek proti svojemu nekdanjemu klubu.
16
29.3.2018
Evropske lige
Direktor AC Milana Massimiliano Mirabelli je razkril, da bi trener Rossonerov Gennaro Gattuso novo pogodbo lahko podpisal že čez nekaj dni.
1
22.3.2018
Evropske lige
V Italiji se je pojavila vest, da bi se med potencialnimi kupci AC Milana lahko znašel Rus Alisher Usmanov, ki ima v lasti nekaj manj kot tretjino Arsenala.
8
21.3.2018
Evropske lige
Gennaro Gattuso bo žev kratkemmalu z Milanom podpisal novo pogodbo. Nekdanji vezist je zaenkrat s pogoji glavnega trenerja ekipe iz Primavere najslabše plačani trener v Serie A.
3
Evropske lige
Ignazio Abate bi po poročanju italijanskih medijev utegnil poleti zapustiti Milan in zadnje obdobje v svoji karieri preživeti v severnoameriški profesionalni ligi MLS.
2
Stran
od 192