Damjan Tratnik   8. november 2011
Filippo Inzaghi pri 38 letih še vedno željan nogometa

Znorel bi brez nogometa

Filippo Inzaghi trenerju italijanskega prvaka Milana Massimilianu Allegriju med vrsticami sporoča, da po bolezni Antonia Cassana klubu ni potrebno kupiti novega napadalca.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Milanu so prejšnji teden držali pesti za Antonia Cassana, po uspešno prestavljeni operaciji na srcu pa je zdaj že napočil čas za razmislek o tem, kako zakrpati vrzel, ki je nastala zaradi povsem nepričakovanih zdravstvenih zapletov nesrečnega Cassana. Podpredsednik kluba Adriano Galliani je namignil na to, da bo Milan pozimi skušal podpisati pogodbo z novim igralcem.

"Veliko se piše o Lopezu (Maxiju Lopezu iz Catanie - op.p.), ki je nedvomno igralec, ki bi lahko igral za Milan. Seveda pa je takšnih še kar veliko. Počakajmo najprej, da vidimo, kaj bo s Cassanom. Če bomo pripeljali novega napadalca, bo to najverjetneje pomenilo, da bomo nekoga vzeli na posodo z možnostjo odkupa po izteku sezone,"
je povedal Galliani.

Pippa Inzaghija takšne govorice niso ravno spravile v najboljšo voljo. Po povratku po težki poškodbi trener Allegri nanj ne računa, a 38-letnik je kljub temu prepričan, da ekipi še vedno lahko pomaga.

"Če bi mi vzeli nogomet, bi verjetno znorel. Resnično bi rad kariero sklenil tukaj, saj imam občutek, da me imajo vsi v tem klubu radi. Potrudil se bom in upam, da bom še lahko pomagal. Milan je vsekakor moja prioriteta. Res je, da se je moj agent pogovarjal z nekaterimi drugimi klubi, a nihče ne verjame, da bi resnično lahko zapustil Milan. Mislim, da to ne bi bilo prav,"
pravi Inzaghi, in trenerju Allegriju pošilja jasno sporočilo.

"Spoštujem njegove odločitve. Moja jeza traja 10 minut, nato pa se ohladim in sprejmem njegove zahteve. Kljub vsemu pa treniram in garam tako zavzeto kot igralec, ki ve, da bo začel tekmo."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
retropil 9.11.2011, 14:51 Prijavi komentar
simone andrea ganz* 93 letnik... velik potencial... zadnjič je bil tut že na klopi na eni tekmi..
retropil 9.11.2011, 14:50 Prijavi komentar
andrea ganz, ne ganso..
LuisN@NI17 8.11.2011, 23:53 Prijavi komentar
retropil...gansa?A je že podpisal za Milan al kaj
retropil 8.11.2011, 14:05 Prijavi komentar
sj roko na srce res ne rabmo napadalcev... mamo ibro, robinha, pata, inzaghija, el sharaawyja pa še ganza... 3je pa lahko igrajo... s cassanom vred jih je torej 7 trenutno v klubu ki lahko kandidirajo za nastope...
DonMakaron 8.11.2011, 11:39 Prijavi komentar
legenda...zgled vsem novodobnim nogometasem...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE