Anže Zajič   1. november 2011
V sredo izjava glede stanja Antonia Cassana

Zmerno optimistični

Stanje Antonia Cassana je še vedno zavito v meglo skrivnosti. Konkretnega odgovora na to, kaj se je zgodilo z nogometašem AC Milana še ni, a jutri naj bi klub in bolnišnica skupaj podala uradno izjavo.
SORODNE NOVICE
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Kaj se dogaja z Antoniem Cassanom? Kako resno je stanje nogometaša AC Milana? Je res, da je med vračanjem domov iz Rima, kjer je njegov klub s 3:2 premagal Romo, utrpel možgansko kap? Se zna zgoditi, da sploh nikoli več ne bo igral nogometa? Toliko vprašanj, a niti enega uradnega odgovora. Tisti, ki vedo, kaj se dogaja, molčijo. Mediji pa poročajo marsikaj. Tudi o tem, da sta bili mama in žena nogometaša objokani, ko sta prispeli v bolnišnico v Milanu, kamor so Cassana ekspresno hitro odpeljali po pristanku letala iz prestolnice. Tedaj je bil Cassano v že zelo slabem stanju. Meglilo se mu je pred očmi, čutil je vrtoglavico, jezik se mu je zapletal, imel je težave s hojo. Kaj se je zgodilo? Na odgovor bo potrebno še malce počakati.

Jutri uradno sporočilo

"Položaj se dobro razvija, mi pa smo zmerno optimistični," je obelodanil podpredsednik AC Milana Adriano Galliani in razkril: "Jutri (v sredo, op. a.) bosta naš klub in klinika, kjer se zdravi Antonio, objavili skupno izjavo za javnost. Ob tem želim navijačem in vsem, ki jim ni vseeno za Cassana, sporočiti naslednje: je v redu in napreduje."

Cassana so sicer v bolnišnici, kjer je že tri dni, obiskali že številni znani obrazi. Pri njem so bili tako tudi Marco Materazzi, Alexandre Pato, in Giampaolo Pazzini, slednji je ob odhodu iz stavbe zbranim novinarjem dejal: "Je v boljšem stanju, kot sem pričakoval." Po poročanju italijanskih medijev naj bi bil sicer Cassano povsem pri zavesti in povsem priseben, počutil naj bi se dobro. Po telefonu naj bi redno kramljal z najbližjimi, se šalil v svojem slogu, gledal televizijo. A če je dejansko res, da je doživel določeno vrsto kapi, se zagotovo še vsaj nekaj časa ne bo vrnil na zelenice. Če sploh... A optimizem vendarle umira zadnji.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
!nTernisTa 1.11.2011, 21:59 Prijavi komentar
Bravo Matrix in Pazzini :)...Cassano naj pa okreva čimprej in naj se vrne na nogometna igrišča kamor spada! Forza INTER!
kristjan_ 1.11.2011, 21:24 Prijavi komentar
ravno je prišel u formi in stopnjeval svojo igro, sem prepričan da bi tudi goli prišli. srečno cassano
aleksandergreat 1.11.2011, 19:40 Prijavi komentar
Joj škoda ! Res da je Lump samo tega mu nikakor ne privoščim! Zelim mu uspesno okrevanje!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE