Anže Zajič   13. november 2011
Maxi Lopez verjame, da bo januarja odšel v AC Milan

Zlatanu bi pomagal do LP

Argentinski napadalec Maxi Lopez očitno že odšteva do prestopa na San Siro. V AC Milan bi odšel nemudoma, najraje pa bi Ibrahimoviću pomagal do zmage v Ligi prvakov.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
AC Milan se bo januarja verjetno okrepil v napadu, iz dneva v dan pa se zdi bolj verjetno, da bo na San Siro prišel Maxi Lopez. Napadalec iz Argentine je trenutno član Catanie, ki pa mu menda ne bo povzročala težav, če se mu bo dejansko ponudila možnost za odhod k aktualnemu prvaku Italije. Lopez sicer verjame v prestop in je že začel načrtovati vse skupaj.

"Catanii sem hvaležen za vse, kar mi je dala. Dokler bom tukaj, bom vedno dajal vse od sebe. A hkrati ne skrivam, da je lepo biti v igri za prestop v AC Milan. Ko sem odraščal v Buenos Airesu, sem redno spremljal Serie A in občudoval Rossonere. Če je zanimanje resnično in če bo Catania za, potem sem pripravljen kar najbolje izkoristiti priložnost," pravi nekdanji član Barcelona in dodaja: "Lahko rečem, da sem v nogometnem smislu dozorel, zato vem, da bi lahko uspel. Zamenjati Cassana je vsekakor odgovornost, ki pa bi jo z veseljem prevzel."

Lopez si je že tudi postavil glavni cilj - če bo postal član AC Milana, mu želi pomagati do slavja v Ligi prvakov: "To tekmovanje sem že osvojil z Barcelono leta 2006. Če bom prišel v AC Milan, bom naredil vse, da mi bo spet uspelo. Rad bi pomagal, da bi jo osvojil tudi Zlatan Ibrahimović, ki si to tekmovanje vsekakor zasluži. Poleg Barcelone, Reala in Bayerna je AC Milan v tem trenutku najmočnejši klub na svetu." 27-letnik sicer za Sicilijance igra od leta 2010 dalje, v tem času pa je na 57 tekmah zabil 22 golov.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE