Damjan Tratnik   4. december 2013
Šovinistična opazka nekdanjega zvezdnika Milana

Ženske ne sodijo v nogomet

Nekdanji zvezdnik AC Milana Gennaro Gattuso meni, da hči lastnika kluba Barbara Berlusconi ni primerna za nasledstvo Adriana Gallianija.
SORODNE NOVICE
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Gennaro Gattuso med pripadnicami nežnejšega spola zagotovo v teh dneh ne bo najbolj priljubljen. Nekdanji nogometaš Milana, ki je pred meseci klavrno sklenil trenersko avanturo na klopi Palerma, je podal svoje mnenje na spremembe v vodstveni strukturi rossonerov, kjer naj bi po nekaterih govoricah sodeč osrednjo operativno vlogo prevzela hči lastnika kluba Silvia Berlusconija Barbara Berlusconi. Gattusov razlog za to je povsem preprost.

"Mislim, da si Adriano Galliani za svoje delo zasluži več spoštovanja. Nočem tega reči naglas, a žensk ne vidim v nogometu," je povedal Gattuso.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 25
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Peppino Prisco fan 6.12.2013, 12:59 Prijavi komentar
bo šlo mali. kje si spremljal serie a pred internetom in "televizijacijo" nogometa. galliani je v milanu skoraj 30 let in v tvojih mislih nisem zasledil nič o mvb-ju, gullitu, bobanu,....mali sem ti reku, ker sem predpostavljal da spremljaš serie a največ 20 let, kot večina v slo. a se motim?
IKE 5.12.2013, 22:12 Prijavi komentar
Mali ....hehe....ok lahko se greva tudi takole: Poišči očala in še enkrat preberi moje poste v tej temi. Pa bova potem naprej o nakupih ? Bo šlo ....ata?
Peppino Prisco fan 5.12.2013, 10:52 Prijavi komentar
IKE, vidim, da si zame prepameten in da predobro poznaš serie a, še posebej nakupe milana od mvb-ja naprej.... vsaka ti čast mali.
Peppino Prisco fan 5.12.2013, 10:51 Prijavi komentar
olongjonson, aja, haha, verjetno da bi ti ratalo, če bi jo uprašu....
olongjonson 5.12.2013, 10:37 Prijavi komentar
pepino po katerih barih se zadrzuje barbara ?? hehehe bi jo sou nekaj vprasat
olongjonson 5.12.2013, 10:36 Prijavi komentar
milan ko je zapravljal je bil vedno top 3 na svetu .... galliani legenda ampak v takšni situaciji vedno pametnejsi odneha tako bo tudi on naredil mogoce celo dobil kako slubo boljso pri kakem sejku in potem bo pokazal kako se dela sa parama
fucbi 5.12.2013, 01:01 Prijavi komentar
Še posebej mi je padu v oči komentar od Dinho8O, naj odpremo oči. Dejstvo je, da Berlusconi hitro tone in brez prodaje kluba, klubu sledi propad. Dokler si na funkciji in se s tabo okorišča še tisoče ljudi stvar šiba. Zdej, ko pa majster počasi zgublja vpliv in moč, ga bodo pa vsi povozil. Propad Berlusconijevega imperja je neizbežen. Pohopsal ga bodo na celi črti. Žal mi je sam, da bo tle nastradal klub za katerega navijam. Upam, da se bo sledilo Interju in šlo v prodajo. Galliani in Berlusconi sta za milan naredila praktično vse, sam jast mislim, da se je Berlisconiju čas iztekel, Galliani pa bi lohk še veliko dobrega naredil za Milan. Neglede na napake v zadnjem času je on v preteklosti dokazal, da obvlada biznis....
IKE 4.12.2013, 21:56 Prijavi komentar
In še komentar na zgornjo novico katerega vedno pozabim dopisat : seksistični kreten si rino
IKE 4.12.2013, 21:52 Prijavi komentar
Peppino Prisco fan.....če bi prebral post bi videl da so zajeti vsi ...Glede na svoje želje pa spadaš očitno na nivo rang torinskega vrtca tu.....
IKE 4.12.2013, 21:49 Prijavi komentar
"kupil je poceni odpadke" se sliši malce grdo a je v resnici ravno to. "Veliki" nakupi zadnjih let so bili poceni odpadniki katerih se drugi niso želeli pritakniti, zato je bil G edini kupec. Kot tak ( edini) je imel zato veliko prednost napram prodajalcem; ko pa je za takega odpadnika pokazal interes še kdo, je G pogorel ( primer tevez ). Ob novici da ga želijo zamenjati smo o tem slišali od G, ne od barbike, berlusce ali koga drugega. Zanimivo ni kaj.... G kot CEO bi v bilo kateri drugi firmi že zdavnaj bil odpuščen, ne glede na poslovne uspehe iz prejšnjih let v Milanu pa ima predvsem zaradi berlusce izjemno veliko "popusta". In ravno ta "popust" že nekaj let tepe Milan ....
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE