Anže Zajič   3. april 2013
AC Milan se je menda ogrel za Julia Cesarja

Že nazaj na San Siro?

Nekateri italijanski mediji poročajo, da bo AC Milan poleti povsem prevetril svoj vratarski kader, na San Siro pa naj bi poskušal pripeljati kar Julia Cesarja, bivšega člana Interja.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Julio Cesar je z Interjem osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, toda to ni bilo dovolj, da ga uprava milanskega kluba lansko poletje ne bi zamenjala s slovenskim vratarjem Samirjem Handanovićem. Čeprav je želel ostati, mu ni preostalo drugega, kot da odide drugam. Iz Italije se je preselil v Anglijo, kjer je ob prihodu v London govoril, da bi rad s Queens Park Rangersi nekega dne postal celo državni prvak, a realnost je precej drugačna. Modro-beli so na poti v drugo ligo, tudi Cesar pa očitno ne bo ostal dolgo. Vsaj tako gre soditi glede na govorice, ki so se pojavile v Italiji: Cesar se menda vrača nazaj, spet bi lahko zaigral na San Siru, a ne pri Interju. Zanj se je bojda ogrel mestni tekmec AC Milan.

Rossoneri za poletje menda načrtujejo tudi prevetritev vratarskih položajev. Christianu Abbiatiju poteče pogodba, nove še ni podpisal, še bolj verjetno naj bi bilo slovo Marca Amelie. Eno od vrzeli bi torej lahko zapolnil že 33-letni Cesar, pri AC Milanu naj bi se prav tako spogledovali z nadarjenim Mattio Perinom iz Pescare, kjer brani kot posojen nogomeaš Genoe. Po eni od teorij bi lahko tako vrata AC Milana v prihodnje branila Perin in Cesar, toda Tuttosport trdi drugače. Slednji pravi, da bo Abbiati zagotovo podaljšal, hkrati dodaja, da tudi Amelia ne bo odšel drugam. Poslovil naj bi se tako le tretji vratar Gabriel, ki bo menda posojen drugam. Njegovo mesto naj bi - tako Tuttosport - zapolnil Alberto Brignoli, 21-letnik, ki v tem trenutku brani za Ternano.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
reddevils 3.4.2013, 20:30 Prijavi komentar
Jaz pa razumem,kaj je Cesar mislil z naslovom :) Naslov v 2. ligi kajpada:D
Rancid80 3.4.2013, 17:52 Prijavi komentar
Pomoje bodo Sebastiana Rossia nazaj poklical. Ta nogomanija pa res pobira sam prizadete članke.
Juventino 3.4.2013, 16:42 Prijavi komentar
Upam, da pripeljejo Valdesa :P
Rosonero11 3.4.2013, 16:40 Prijavi komentar
Nevem zakaj nebi gabrijel dobil reesne priložosti če se že res kej spreminja..sej je že za repko branu če se prav spomnem.
mrga64 3.4.2013, 15:49 Prijavi komentar
kake buče. Pol raje Abbiatija gledam še kako sezono. Mu čisto nič ne manjka, še več, super brani. Edino Amelija je pokazal svoje in upam da bo zapustil Milan.
Delkoo 3.4.2013, 14:44 Prijavi komentar
taledva Milanska kluba sta prov komedija! =)
HamKam 3.4.2013, 13:24 Prijavi komentar
Upam, da ostane pri govoricah. Če se gradi ekipo na mladih potem naj se gradi ekipo na mladih ne pa, da se kupuje neke 33-34 let stare "penzionerje" pa tudi drugače mislim, da to ni več tisti Cesar, ki je branil za Inter, samo še senca od tega ali pa celo to ne.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE