Anže Zajič   5. februar 2012
Antonio Cassano se še nekaj časa ne bo vrnil

Že aprila? Zagotovo ne

Napadalec aktualnega italijanskega prvaka AC Milana Antonio Cassano v tej sezoni zagotovo ne bo več igral. V najboljšem primeru se bo nazaj na zelenice vrnil šele meseca junija.
SORODNE NOVICE
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Bo lahko AC Milan v tej sezoni še računal na Antonia Cassana? Po vsej verjetnosti ne. Reprezentant Italije je sicer že začel z vadbo, a preden bo spet lahko zaigral v rdeče-črnem dresu, bo minilo še kar nekaj časa. Kot pravi kirurg Nereo Bresolin, bo Cassano v najboljšem primeru nogomet spet začel igrati junija. To pa med drugim pomeni tudi to, da je zanj izgubljena tako sezona kot tudi evropsko prvenstvo.

"Cassano napreduje dobro in v skladu z načrtom. Lahko rečem, da je bila prva faza rehabilitacije uspešno zaključena. Testi so sicer razkrili, da so posledice kapi še vedno vidne, toda s časom bodo izginile. Antonio okreva po planu, ki ga je potrebno upoštevati in spoštovati. Še vedno jemlje zdravila za redčenje krvi, zato lahko treniral le sam in po posebnem programu. Ne sme tvegati kakšnega udarca ali poškodbe. Kljub težavam je še vedno optimist, kot je bil že na samam začetku. Rad se šali in to je med takšnim okrevanjem zelo pomembno. Mislim, da bi spet lahko zaigral junija, toda pred tem zagotovo ne. Slišal sem govorice, da bi lahko zaigral že aprila, toda to je preprosto prezgodaj," je s komentarjem postregel Bresolin. Cassano je sicer 4. novembra lani med poletom nazaj v Milano iz Rima doživel manjšo in lažjo kap, zaradi česar je moral celo na operacijo srca.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE