Anže Zajič   7. februar 2012
Zlatanu Ibrahimoviću je žal zaradi izključitve

Zaveda se, kaj je storil

Drugi najboljši strelec Serie A v tej sezoni Zlatan Ibrahimović se zaveda, da ni ravnal prav, hkrati pa verjame, da se bodo igralci AC Milana znašli tudi brez njegove pomoči.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
AC Milan bo verjetno kar tri tekme v državnem prvenstvu odigral brez Zlatana Ibrahimovića. Slednji je bil ostro kaznovan, ker je v nedeljo povsem brez potrebe prisolil zaušnico nogometašu nasprotne ekipe Salvatoreju Aronici. Zelo verjetno je sicer, da bodo Rossoneri s pritožbo, ki so jo vložili takoj po izreku kazni, uspeli in da bo Ibrahimović počival le dvakrat, pa vendarle - Šved je še enkrat več dokazal, da je navkljub svojemu mojstrstvu tudi precej problematičen nogometaš. In Ibrahimović se tega dejansko zaveda.

"Naredil sem bedarijo. Zgodi se, kaj naj rečem, zgodi se... Vem, da sem ravnal narobe in moram se naučiti, da se mi to ne bo več dogajalo. Ne potrebujem televizijskega posnetka, da spoznam, kaj sem storil. Zamočil sem, zavedam se, kaj sem storil," se več kot očitno kesa Ibrahimović, ki naj bi izpustil tekme proti Udineseju, Ceseni in tudi Juventusu. Odlični napadalec je sicer prepričan, da se bodo njegovi soigralci znašli tudi brez njega: "Zaupam ekipi. V preteklosti so fantje že dokazali, da zmorejo tudi brez mene." Ibrahimović je sicer v tej sezoni prvi strelec AC Milana, v Serie A je zabil že 15 golov - več jih je le Antonio Di Natale (16) iz Udineseja.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
UNHOLY CULT 7.2.2012, 08:41 Prijavi komentar
Dinho80 se bil slučajno v milanovi slačilnici ali na treningu,ker veš vse podrobnosti ,posebej od ibrota,da je utrujen.no jebe ga tudi balkanski instinkt,bo si malo glavo streznil
Alezzy 7.2.2012, 08:37 Prijavi komentar
osel ki gre večkrat na led , se nauči drsat :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE