Anže Zajič   16. april 2014
Adriano Galliani hvali Silvia Berlusconija

Zaslužil bi si še 100 let

Adriano Galliani pravi, da AC Milan posluje v skladu pravili finančnega fair playa, hkrati se je vnovič globoko priklonil svojemu dolgoletnemu sodelavcu Silviu Berlusconiju.
SORODNE NOVICE
Piatek že piše zgodovino Milan...
17.2.2019 | Evropske lige
Serie A: Piatek je preporodil ...
16.2.2019 | Evropske lige
Besni navijači Interja kamenja...
16.2.2019 | Evropske lige
Marca razkriva, zakaj se je Re...
16.2.2019 | Evropske lige
Želi Italijane brez brad in te...
15.2.2019 | Evropske lige
Handanović ponosen na trak
15.2.2019 | Evropske lige
(foto: splet)
Navijači ju kritizirajo vedno glasneje, toda stara kamerada si še vedno stojita ob strani. Silvio Berlusconi je pred časom preprečil žaganje stolčka, na katerem sedi Adriano Galliani, ta mu je sedaj vrnil z nekaj osladnimi pohvalami na njegov račun. AC Milan je imel danes generalno skupščino, na kateri so potrdili, da so se prihodki in izdatki kluba pomanjšali, kljub manjšemu minusu pa stanje v blagajni niti po naključju ni alarmantno. Ravno nasprotno, Rossoneri so z zategovanjem pasu poskrbeli za mirno plovbo, Galliani pa je mnenja, da gredo zasluge za to predvsem Berlusconiju.
 
"On je tisti, ki je klub rešil pred bankrotom, in sicer z gromozanskimi vložki. V Italiji, v Evropi in na svetu smo posledično osvojili vse, kar se je dalo. Vsakemu, ki na takšen način v šport vlaga svoje znanje, zmožnosti in vire, bi morali čestitati. In to govorim kot navijač. Želel bi si, da bi lahko bil Berlusconi predsednik še naslednjih 100 let. Zahvaliti se mu moramo, ker je v ta klub vložil svojo strast, svoj denar in svoje znanje," se je dolgoletnemu predsedniku kluba s San Sira priklonil Galliani. Tega so novinarji pobarali tudi o težavah, ki bi jih AC Milan lahko imel zaradi uvedbe finančnega fair playa, toda Galliani odgovarja: "Pri nas je vse v skladu z UEFA. Ne vem pa, kako bo z ostalimi italijanskimi klubi, ki so v zadnjih letih izgubili 100, 200 milijonov evrov..."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
gomez125 17.4.2014, 14:28 Prijavi komentar
galijani stran k nimas pojma
retropil 17.4.2014, 09:14 Prijavi komentar
V preteklem letu je blo narejenega minusa 15 mio €. To bo, kot je včeraj bilo potrjeno, vložil Fininvest.
Kaka'22 17.4.2014, 08:06 Prijavi komentar
Dejstvo je, da nogometa brez denarja ni! Sploh v današnjih časih. Vendar kakor je povedal Dadojc, Milan je že pred ero Berlusca bil veli klub in ni potreboval milijardnega vložka za osvojitev ene LP.
neix 17.4.2014, 02:01 Prijavi komentar
Leta '58 prvič finale LP in poraz proti Realu. Potem leto '50 z trifekto Nordahl, Gren, Liedholm ITA prvenstvo. Prva osvojena LP Leta '63. Potem ogromno 2. mest v ITA itd. Ne poznam Chelsea-jeve ali recimo Cityeve zgodovine. Ampak dvomim da so nihali taksen uspeh tudi preden je bil v njih "napumpan" denar.
Dadojc 17.4.2014, 00:07 Prijavi komentar
The Pensioners ne piši gluposti prosim te. Berlusconi je resda takoj ob prihodu imel učinek, kot denimo Abramović v Chelseaju, a kljub temu je te dva kluba NEMOGOČE primerjati! Milan je bil vse od svojega začetka praktično "grande". Prvi državni naslov so osvojili dve leti po svojemu nastanku, do prihoda Silvia pa so imeli že 10 domačih naslovov, 4 italijanske pokale, 2 evropska naslova, 2 pokala "evropskih pokalnih zmagovalcev" in en interkontinentalni naslov. So prva italijanska ekipa, ki je pokorila Evropo, v Ligi Prvakov pa so že od samega začetka bili med pionirji, ki so v tem tekmovanju šteli največ (ob Realu in Benfici seveda). Klub je nato zapadel v težave in prišel je Berlusconi, to pa nikakor ni primerljivo s Chelsijem, ki pred prihodom Abramovića ni bil med top 3 klubi v Angliji, kaj šele da bi bil kakšen pomemben faktor v Evropi. Treba bo malce zgodovino preučit poba ;) Kar se pa tiče tajkunov, mafijcev in podobnih oslarij, pa samo idiot in naivnež sanja, da vsi bogati lastniki največjih klubov v Evropi, nimajo niti malo masla na svoji glavi. Lepo vas no prosim, kje vi živite.
cheikh 16.4.2014, 22:00 Prijavi komentar
The Pensioners +1,dodal bi samo še zavist in strah pred vedno večjo konkurenčnostjo.
The Pensioners 16.4.2014, 20:11 Prijavi komentar
aja tej pa dej pohvali se abramovia in mansurja al ka je ze. debil en ..aja upsala je razlika med tajkunom in mafijcem... ravno pravsnja da en klub imate za umeten drug pa za velik..... vlaganje je pa isto(glede na čas , ker so bili transferji včasih manjsi) .... to je dvoličnost, jaz osebno ne vidim razliko med tajkunom in mafijcem, razlika je samo to da po enem pljuvate po drugem pa ne
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE