Damjan Tratnik   23. oktober 2016
Veliki trenerski triumf Vincenza Montella

Za Milan se začenja nova sezona

Trener Milana Vincenzo Montella po seriji zmag in skalpu Juventusa igralce opozarja, da se zdaj za Milan začenja nova sezona, saj bodo posledično močno narasla pričakovanja.
SORODNE NOVICE
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Milan je po devetih krogih sezone v Serie A nedvomno najprijetnejše presenečenje med vsemi. Po "statusu" se zdi drugo mesto za sedemkratne evropske prvaka nekaj samoumevnega, vendar pa resnici na ljubo rossonerov še pred pričetkom sezone nihče ni videl v bitki za vrh. Največji podvig je Milanu uspel včeraj, ko je pred svojimi navijači premagal najboljšo italijansko ekipo zadnjih let Juventus in zanetil pravo malo evforijo med svojimi navijači.

"Težko je premagati Juventus, ne da bi pri tem vsaj malo trpeli. Zelo sta mi bili všeč pogum in samozavest, ki so ju skozi več obdobij tekme pokazali moji igralci. To je nekaj, na čemur lahko gradimo. Fantom sem po tekmi povedal, da se zdaj za nas začenja nova sezona, saj bodo po tej zmagi naši nasprotniki in vsi ostali drugače gledali na nas. Zdaj se nas bodo lotili drugače, tudi pritisk na nas bo drugačen,"
je po tekmi povedal Montella.

"Če sem iskren, je bil ta večer zelo čustven. Po zadnjem sodniškem žvižgu sem videl fante, ki so pod navijaško tribuno slavili zmago in v spominu sem se vrnil v svoja najstniška leta, ko sem bil navijač Milana in sem sanjal o tem, da bi nekoč igral tukaj." 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
forzamilan7marco 25.10.2016, 15:30 Prijavi komentar
Zelo nadarjen trener
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE