Anže Zajič   4. november 2013
Max Allegri še ima podporo, toda...

Vsak je odvisen od rezultatov

Adriano Galliani umirja strasti. Čeprav Max Allegri niza slabe rezultate, ima še vedno podporo svojih nadrejenih. A Galliani poudarja, da bo potrebno začeti igrati bolje.
SORODNE NOVICE
Piatek je zdaj vreden 80 milij...
18.2.2019 | Evropske lige
Marotta pojasnjuje zaplet z Ic...
18.2.2019 | Evropske lige
Bo Dybala kronski biser prenov...
18.2.2019 | Evropske lige
Serie A: Lazio zamočil v Genov...
17.2.2019 | Evropske lige
Žan Majer gre v Cimerotićev kl...
17.2.2019 | Evropske lige
Piatek že piše zgodovino Milan...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Massimiliano Allegri je izgubil kompas, barka padlega italijanskega velikana AC Milana je zaplula v zares nevarne vode. Toda kljub slabim rezultatom Rossoneri vsaj zaenkrat še ne bodo zamenjali trenerja. Adriano Galliani, podpredsednik kluba, vztraja, da ta teden ni odločilen za Allegrija, je pa dolgoletni uradnik AC Milana priznal, da bo prej ali slej prišel trenutek za menjavo, če se bodo nadaljevali slabi rezultati.

"Imamo zaupanje v Allegrija, on ni naš glavni problem. So pa vsi trenerji odvisni od rezultatov. Če nekdo ves čas izgublja, potem pač ne more preživeti v tem poslu. Mi smo vsekakor v slabem obdobju, saj nimamo pravih rezultatov, toda še naprej se bomo trudili. Iz izkušenj lahko rečem, da moramo predvsem ostati mirni. Zato bom rekel tudi, da ta teden ni odločilen za Allegrija," je po porazu s Fiorentino in pred gostovanjem pri Barceloni dejal Galliani. Slednjega so v teh dneh nekateri italijanski mediji začeli "rušiti", in sicer, da naj bi mu Silvio Berlusconi vzel dobršen del pristojnosti. Galliani je odgovoril: "Slišal sem se s predsednikom, pogovorila sva se. Toda ne bom komentiral tega, o čemer sva govorila. Včasih je molk najbolj pravilna poteza."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 22
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
IKE 5.11.2013, 20:13 Prijavi komentar
iamš prav fabio ni dosegel pričakovanega nivoja . united slabo poznam mislim pa da je za razvoj fabia malo bremza to da ima pred sabo evraja ki je kljub letom še vedno odlčen....QPR posoja pa pri vsme skupaj ni ravno pomagala saj je ov povratku v united spet naltela na evraja. Vse tole je z moje strani precje ugibanja ker kot rečeno ne poznam uniteda dovolj a sem mnenja da bi bil prava okrepite vza luknjo na boku. Seveda pa je vse odvisno od uniteda,če ne bodo podaljšali z njim potem bi v poštev prišla celo januarska posoja. Plače ima 2M letno, torej bi posoja stala 1M z čemer bi Milan okrepil konkurenco na levem boku. Na koncu sezone pa se vidi kako in kaj...
milek87 5.11.2013, 16:12 Prijavi komentar
vsak le naš govnar ni!!!!
retropil 5.11.2013, 14:53 Prijavi komentar
nihče ti ne brani da verjameš vanj, ampak dejstvo je, da fant praktično ne igra... sicer je pa tudi trajkovski mlad, ima velik potencial, kako dober potem šele on lahko postane... o tem ti govorim.
Dinho8O 5.11.2013, 09:54 Prijavi komentar
retropil Mislim, da kar tudi zaradi kvalitet :) In glede potenciala, se strinjam z IKE-jem, ker je povsem logično. Fabio je star 23(3 leta mlajši), zato ima bistveno več prostora, da še napreduje. Vse, kar je milan pobral iz italijanskega zaklada, je bilo po večini slabo ali v najboljšem primeru povprečno...acerbi, constant, mesbah. Če tip kaže solidne predstave v midtable klubu, ne pomeni da jih bo tudi v klubu kot je milan, lep primer je acerbi, ki je bil izbran v najboljšo enajsterico, v milanu pa se dobesedno zlomil pod pritiskom, ki ga prinaša igranje v milanu. Milan potrebuje nekaj drugačnega, že dolgo ni imel igralca tipa cafu, nasploh pogrešam brazilce. Verjamem v fabia, da se razvije v kvalitetnega igralca, morda tudi enega najboljših na svetu :)
retropil 5.11.2013, 05:10 Prijavi komentar
dinho80, zgolj zaradi podobnega priimka
Dinho8O 4.11.2013, 20:51 Prijavi komentar
Ma kakšen antonelli...mlajša verzija antoninija.
retropil 4.11.2013, 19:54 Prijavi komentar
pa kako veš da ima večji potencial? igralec je občutno slabši kot se je pričakovalo ob nakupu... medtem ko antonelli kaže solidne predstave. definitivno nadgradnja constanta oz. urbyja, medtem ko za Fabia nihče ne more reči, kako bi se obnesel na recimo 5 zaporednih tekmah, saj jih v življenju še igral ni toliko skupaj... treba bi blo kupit enega preverjenega beka. upam sicer da bo de sciglio zdrav v prihodnje in mi ne bo več treba tolko skrbet
IKE 4.11.2013, 18:17 Prijavi komentar
@Retropil: da ker ima bistveno večji potencial od antonelija ( da o Constantu sploh ne govorim ) , poleg tega pa je 3 leta mlajši....Poelti bo zastonj , morda bi ga united posodil že januarja.....
Peppino Prisco fan 4.11.2013, 18:04 Prijavi komentar
je pa inter osvajal tudi ko je bil milan močen. se mi pa zdi (tako na hitro, na pamet), da ko je bil milan dvakrat v serie b, da takrat inter ni nič osvojil.
Peppino Prisco fan 4.11.2013, 18:02 Prijavi komentar
pekinezer, kaj hočem, močneje je od mene (pa še privošču bi B-ju)
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE