Anže Zajič   2. januar 2011
Konec ljubezni med Ronaldinhom in AC Milanom

Vrnil se je v Brazilijo

Zvezdnik Ronaldinho je zapustil priprave AC Milana in se vrnil v Brazilijo, kjer se bo za sodelovanje poskušal dogovoriti z matičnim Gremiem. Trenerju Rossonerov Massimilianu Allegriju je žal.
SORODNE NOVICE
V Evropi so neporaženi le še š...
18.3.2019 | Evropske lige
Italijani so izgubili reprezen...
18.3.2019 | Evropske lige
Serie A: Inter je glavni v Mil...
17.3.2019 | Evropske lige
Video: Jojo na zbor prihaja st...
17.3.2019 | Evropske lige
Napolijev vratar potreboval sl...
17.3.2019 | Evropske lige
Navijači Genoe besni zahtevajo...
17.3.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Napovedi so se uresničile: Ronaldinho je zapustil priprave italijanskega prvoligaša AC Milana in se vrnil nazaj v rodno Brazilijo, kjer bo več kot očitno nadaljeval svojo kariero. Slednja je že nekaj časa v zatonu, po prihodu Massimiliana Allegrija na klop Rossonerov pa se je vse skupaj še poslabšalo. Ronaldinho je postal zgolj postranski nogometaš, več ali manj je grel klop za rezervne nogometaše. Sedaj pa ne bo sedel niti na tej. Vsaj pri AC Milanu ne.

"Danes bo pripotoval v Porto Alegre, kjer se bo sestal z Gremiem. Če dogovora ne bomo dosegli, se bo vrnil nazaj v Italijo, saj je konec koncev še vedno nogometaš AC Milana," je vrata nekoliko priprta pustil nogometašev brat in agent Roberto De Assis, Allegri pa se je očitno že poslovil od svojega dosedanjega varovanca: "Zelo mi je žal, ker ga nismo uspeli vrniti na najboljšo raven. Potencialno je najboljši na svetu in upal sem, da bo pred njim odlična sezona."

"Razočaran sem, ker ga ni več med nami," je iskreno priznal napadalec AC Milana Zlatan Ibrahimović in nadaljeval: "Moje mnenje je, da je eden najboljših nogometašev vseh časov in v veliko čast mi je bilo, da sem lahko igral skupaj z njim. Res je, da v zadnjem času ni bil več srečen na igrišču, toda najpomembneje je, da bo srečen v prihodnje. Dinho ve, kaj želi od svoje kariere, in tem ciljem mora slediti." Ronaldinho se od San Sira poslavlja po letu 2008, ko je prišel iz Barcelone.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 14
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
viola 3.1.2011, 16:19 Prijavi komentar
ok, that was disturbing...
Messiniesta 3.1.2011, 09:16 Prijavi komentar
skoda...
real 2.1.2011, 17:26 Prijavi komentar
JAZ SE TUDI NAVIJAC REALA
fastnet_ireland 2.1.2011, 17:25 Prijavi komentar
Škoda, sem navijač Reala, ampak, ko je igral Pri Barcelno na višku svojih moči mi je bil najboljši igralec na svetu, res užitek za gledalce, na njegovem vrhuncu ni bilo boljšega(Messi in Ronaldo se lahko skrijeta proti njemu). Kariero si je pa zavozil sam na podoben način kot večina južnoameričanov> denar, ženske, fešte in naveličanost od nogometa
real 2.1.2011, 17:20 Prijavi komentar
Gardiola ga je zjebo ko ga je prodal v MILAN ZJEBO
FcBarcelona 2.1.2011, 15:35 Prijavi komentar
škoda, Dinho legenda! Barca te ne bo pozabila.
mariborsampion 2.1.2011, 13:11 Prijavi komentar
Sem navijač barce, roni je bil legenda je in je legenda, barco je dvignil na vrh, pa tudi ne moreš ga sovražit ker jo je zapustil, saj pri barci je pustil srce na igrišču. AAAAAAAAAmpak, ko ti to vse stopi v glavo, zadnjo sezono pri barci je imel oddelanih samo tretjino treningov, ni se mu dalo, čagiral na vlko, to pa tak ne gre, saj si ostali v ekipi mislijo zakaj lahko on mi pa ne??? reda se moraji držati vsi enako, razlika ki je v kvaliteti pa se pokaže z bajnini plačami!! Vendar vse dobro še naprej
frumpy 2.1.2011, 12:48 Prijavi komentar
Rockyboy..bravo za izjavo.povedal si vse..
Rockyboy 2.1.2011, 12:35 Prijavi komentar
Pokvarila ga nista niti Barca niti Milan. Pokvaril se je sam. Kot profesionalni nogometaš bi se moral zavedati, da njegov poklic ni združljiv s ponočevanjem. Ko je bil na vrhuncu, mi je nekdo dejal: "Kdor nima rad Ronaldinha, nima rad nogometa." Z njim se še danes strinjam, saj je (bil) pravi velemojster.
RONI 2.1.2011, 12:23 Prijavi komentar
Allegri je kmetavzar!!!
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE