Anže Zajič   27. december 2013
Capello o ideji, da bi Seedorf prevzel AC Milan

Verjetno prevelik zalogaj

Fabio Capello visoko ceni Clarenca Seedorfa, toda kljub temu ni prepričan, da bi bilo zanj najbolje, če bi se že takoj na začetku trenerske kariere odločil za klop AC Milana.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Massimiliano Allegri se bo prej ali slej poslovil od AC Milana, če nič prej, potem zagotovo poleti, ko mu poteče pogodba. Rossoneri menda že iščejo zamenjavo zanj, prvi mož Silvio Berlusconi jo je bojda že našel. Italijanski mediji poročajo, da se bo na San Siro vrnil Clarence Seedorf, ki je trenutno še aktiven nogometaš, v Braziliji nosi dres Botafoga. Toda star je 37 let in jasno je, da bo njegove poti kmalu konec. Potem bo postal trener, to je odločitev, ki jo je že sprejel. In torej se zna zgoditi, da bo že kar na začetku trenerske poti prevzel vajeti velikana.
 
"Clarence je sposoben človek in sam osebno imam izjemen odnos z njim. Spomnim se, da sem bil jaz tisti, ki sem mu svetoval, naj odide v Brazilijo, medtem ko je on sam bolj razmišljal o Rusiji in Združenih arabskih emiratih. Vidi se, da mu izkušnje, ki si jih je nabral v bogati karieri, dobro služijo, toda biti trener AC Milana je nekaj povsem drugega. Ne vem, če je ravno najbolj pametno začeti trenersko kariero pri tako velikem klubu, pri katerem je odgovornost res izjemna," je svojemu staremu znancu svetoval Fabio Capello, ki rdeče-črne dobro pozna, konec koncev je za njih igral in jih nato tudi vodil v dveh različnih obdobjih. 
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE