Anže Zajič   28. oktober 2014
Filippo Inzaghi pravi, da se razume s šefom

Ve, kaj hoče Berlusconi

Mladi trener italijanskega velikana AC Milana Filippo Inzaghi pravi, da dobro ve, kaj od njega pričakuje Silvio Berlusconi. Ceni tudi njegove nasvete, ki so, pravi, ponavadi dobri.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
La Gazetta dello Sport je poročala, kako naj bi Silvio Berlusconi kar sredi tekme proti Fiorentini prišel v garderobo AC Milana in trenerju Filippu Inzaghi naročil, naj v igro v drugem polčasu pošlje Fernanda Torresa. Inzaghi ga je poslušal le delno: Španca je že res poslal v ogenj, toda šele deset minut pred koncem. Na tokratni tiskovni konferenci se nekdanji napadalec vprašanju o tem ni mogel izogniti, toda ostal je politično korekten. 
 
"Berlusconi? Pred eno uro sva govorila po telefonu. Vedno se pogovarjava, med nama vedno obstaja dialog. Pove mi, kaj hoče, da se čutiti njegovo zajetno moč. Toda vem, da je zadovoljen z mano, z ekipo. Všeč mu je, kako napadalno igramo. Rad nam daje nasvete, ki so več ali manj pravi. Res pa je, da ima raje igro z napadalcem v kazenskem prostoru, čeprav smo dokazali, da lahko igramo tudi drugače. Proti Laziu in Parmi vsekakor smo, proti Fiorentini se pač ni odneslo. Skratka, poznam Berlusconijeve misli," je odgovoril 41-letni Inzaghi, za katerega je vodenje Rossonerov šele prva izkušnja v trenerski karieri.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
neix 1.11.2014, 19:32 Prijavi komentar
Ibra ni zgolj vlekel 2 igralca nase.. On je ppovlekel 2 igralca, oddal uporabno žogo in tako popeljal Nocerina & Robinha do 10+ golov v Sezoni. Torres zaenkrat samo Povleče 2 igralca nase in potem se ustavi :D
Rosonero11 29.10.2014, 13:43 Prijavi komentar
Men osebo se mi zdi da se v ita. vseeno bolje, če imaš napadalce, kot je Torres, v začetni, ker ko se nasprotnik zapre (in to je skoraj vedno) je dobro imeti nekoga, ki povleče na sebe 2 branilca (kot je včasih Ibra)..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE