Anže Zajič   2. junij 2016
Paolo Maldini se ne namerava vrniti k AC Milanu

V mojem klubu ni več tradicije

Legendarni Paolo Maldini je vnovič kritično pokomentiral dogajanje pri njegovem nekdanjem klubu. AC Milan je danes klub brez tradicije, pravi dolgoletni kapetan Rossonerov.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Bil je ikona navijačev in kapetan, ki je postal legenda, še preden je kopačke obesil na klin. Sedaj pa je Paolo Maldini kljub temu najglasnejši kritik svojega AC Milana in predvsem Silvia Berlusconija. Legendarni nogometaš se je vnovič oglasil, še enkrat potrdil, da zanj v tem klubu ni prostora, dokler bo prvi mož Berlusconi, hkrati pa je navrgel še nekaj svojih misli, zakaj so Rossoneri že kar nekaj časa v hudi krizi.
 
"Berlusconiju želim vse najboljše, toda prav nobene možnosti ni, da bi se v času njegove vladavine vrnil v klubu. Najina pogleda sta povsem drugačna," pravi Maldini, ki je za AC Milan odigral kar 902 tekmi, in dodaja: "Leonardo, Allegri, Seedorf in Barbara Berlusconi so me klicali in mi ponujali tehnično vlogo, vedno sem jim prisluhnil. Tudi številni drugi nekdanji nogometaši bi lahko pomagali, toda nihče se ni spomnil nanje. Pri Bayernu in Barceloni se takšne stvari ne dogajajo. Tradicija velja in to je natanko to, kar je AC Milan izgubil. Pri tem klubu so mislili, da če bodo vrhunske igralce zamenjali z ne tako zelo dobrimi, se bo tradicija zmagovanja kljub vsemu nadaljevala. Toda tako pač ne gre."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
wazzaunited 2.6.2016, 17:06 Prijavi komentar
škoda za Milan. Klub je res izgubil identiteto
rossi321 2.6.2016, 13:36 Prijavi komentar
Še mene srce boli ob današnjem Milanu, kaj nebo tej legendi hudo. Dokler se ne zamenja kompletno vodstvo (poglejte kaj je Olimpija dosegla), nebo NIKOLI nič iz tega propadlega velikana. Sem prav vesel da nismo v evropi in bi si tam delali še dodatno blamažo.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE