Anže Zajič   20. april 2013
Italijanski selektor Cesare Prandelli sporoča Mariu Balotelliju:

Utihni in se brzdaj

Selektor izbrane vrste Italije Cesare Prandelli je podelil nasvet svojemu varovancu Mariu Balotelliju. Napadalcu AC Milana sporoča, naj se nauči brzdati svoja čustva.
SORODNE NOVICE
Juventus z novo finančno injek...
19.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Juve, kaj bo pa z Dyb...
19.2.2019 | Evropske lige
Roma ima najboljšega strelca m...
19.2.2019 | Evropske lige
Po farsi in porazu z 0:20 sled...
19.2.2019 | Evropske lige
Monchi: Zaniolu moramo pomagat...
19.2.2019 | Evropske lige
Serie A: Roma ohranja stik z M...
18.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Cesare Prandelli je poznan kot strokovnjak, ki da ogromno na disciplino svojih varovancev. Odkar je selektor Italije, v reprezentanci vlada poseben kodeks obnašanja, ki prepoveduje nastop vsem tistim nogometašem, ki se v svojih klubih ne znajo brzdati, ki so recimo na kakšni od tekem izključeni zaradi nešportnega obnašanja. Da Prandelli ne odstopa od kodeksa, je na svoji koži že občutil tudi Mario Balotelli, ki je poznan po svojem sila kontroverznem obnašanju. Pred kratkim je spet "eksplodiral", ko je zabrusil sočno kletvico enemu od sodnikov na tekmi proti Fiorentini, sedaj pa je o njegovem obnašanju nekaj besed spregovoril tudi Prandelli.

"Dejstvo je, da je Balotelli nogometaš, ki ga bodo tekmeci vedno provocirali in izzivali. Zato se bo moral naučiti, kako držati jezik za zobmi. Ko se mu zgodi kaj takšnega, se ne sme odzvati, mora utihniti in se brzdati," nogometašu AC Milana sporoča selektor Azzurrov in dodaja: "Dejstvo je sicer, da večji del tekem ostaja miren, a vseeno je to nekaj, na čemer bo moral še delati. V prihodnje ga bodo vedno več provocirali in mora se naučiti, kako se brzdati, kako obvladovati svoja čustva."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Juventino 20.4.2013, 15:34 Prijavi komentar
Pravilno. Red in disciplina morata biti na prvem mestu.
Red-Devil 20.4.2013, 13:53 Prijavi komentar
retropil kje ti vidiš kritiziranje? Jaz namreč tu vidim samo dobronameren nasvet, ki bo pomagal Balotelliju.. In pa Italija igra pod njim odlično, jbg pač so zgubili finale EURA
retropil 20.4.2013, 13:12 Prijavi komentar
Če bi Prandelli tolko pozornosti namenil kreaciji igre svoje reprezentance kot kritiziranju Balotellija, bi mogoče v finalu preteklega prvenstva bilo nekoliko bolj izenačeno vse skupaj!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE