Anže Zajič   6. april 2011
Alessandro Nesta še nima dovolj igranja nogometa

Upokojitev ne pride v poštev

Izkušeni italijanski obrambni nogometaš Alessandro Nesta se zaveda, da ni več sposoben igrati na vsake tri dni, kljub temu pa se še ne misli odpraviti v pokoj.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je star že 35 let, italijanski obrambni nogometaš Alessandro Nesta pravi, da se poleti še ne bo upokojil - pa čeprav so mediji kar nekaj zadnjih mesecev napovedovali, da je aktualna sezona njegov labodji spet. Nesta je imel tudi v tej sezoni nekaj zdravstvenih težav, zato se odhod v pokoj dejansko ni zdel tako nemogoča opcija, toda Nesta je očitno odločen, da bo še vztrajal na najvišji ravni. Nekdanji kapetan rimskega Lazia je trenutno član AC Milana, kljub letom pa med Rossoneri še vedno igra sila pomembno vlogo. AC Milan naj bi poleti sicer v svoje vrste iz Rome pripeljal Philippa Mexesa, toda Neste to ne zanima kdo ve kako.

"Nazadnje, ko sem govoril z novinarji, me je javnost razumela povsem narobe. Nikoli nisem rekel, da želim ob koncu sezone zaključiti svojo kariero. Ko so me vprašali, na kateri točki svoje kariere sem, sem odgovoril, da skoraj povsem pri koncu, a vendarle ne še povsem. Vsekakor upam, da bom lahko igral še naprej, čeprav se zavedam, da morda ne bom mogel igrati na prav vsaki tekmi. Sem pa zadovoljen s tem, kako mi gre v tej sezoni, v kateri sem dobil veliko priložnosti. Je pa res, da verjetno ne morem več igrati na vsake tri dni," je pojasnil leta 1976 rojeni nogometaš, ki na San Siru igra od leta 2002 dalje, v tem času pa je odigral 284 tekem in zabil 9 golov.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
SupaPippo 7.4.2011, 01:00 Prijavi komentar
Eden in edini
Rossoner0 6.4.2011, 22:56 Prijavi komentar
Ill grande Nesta!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE