Uredništvo    5. december 2015
Paolo Maldini je s prstom pokazal na Adriana Gallianija

Težava je v Gallianiju

Paolo Maldini je bil iskren. Glavno težavo AC Milana vidi v Adrianu Gallianiju, ki po njegovem prepričanju nogometa vendarle ne razume najbolje.
SORODNE NOVICE
V Serie A kar dva slovenska go...
20.1.2019 | Evropske lige
Kurtić znova rešitelj SPAL-a
20.1.2019 | Evropske lige
Serie A: Zapata rjovi, ujel je...
20.1.2019 | Evropske lige
Modrić in Inter sta le še odda...
20.1.2019 | Evropske lige
Dan D za sprožitev verige pres...
20.1.2019 | Evropske lige
Ne skrbite, Icardi bo podaljša...
19.1.2019 | Evropske lige
(foto: splet)
Kdo je kriv za težave AC Milana, ki se vlečejo zadnja leta? Legendarni nogometaš AC Milana, zdaj seveda že v pokoju, Paolo Maldini je prepričan, da gre krivdo iskati pri dolgoletnemu direktorju Adrianu Gallianiju. Z njim se je Maldini v preteklosti hudo sprl in si na ta način, dokler bo Galliani v klubu, zaprl vrata v AC Milan.

"Če želi AC Milan znova postati velik, potrebuje nove ideje in nove investicije. Potrebuje ljudi, ki razumejo nogomet, to klubu v tem trenutku najbolj manjka. Galliani je odličen direktor, toda manjka mu razumevanja nogometa. Potreboval bi nekoga, ki bolje obvlada ocenjevanje igralcev in posledično odločanje, kdo je primeren za Milan," je bil oster legendarni italijanski branilec. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 15
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Dadojc 5.12.2015, 19:51 Prijavi komentar
Folk takoj vleče kr neke zaključke. Galliani je odličen direktor in to je enkrat ena, njegove pogajalske sposobnosti pa so izjemne pa če se ne glavo postavite...tudi ko je Milan imel keš in ga je trošil se skoraj nikoli ni zgodilo da bi vrgli 20-30 milionov za popoln flop od igralca...a pogajati se in najti dobrega igralca ni eno in isto...v zlatih časih Milana so igralce iskali drugi ljudje...denimo v Ibrini knjigi ko je slednji prestopal iz Juveta, tip mislim da niti enkrat ne omeni Gallianija, temveč vedno omenja Braido, ki je imel čez ta segment recimo...svoje je včasih dodajal še Leonardo, danes teh ljudi ni, Milan pa je tam kot je.
Dinho8O 5.12.2015, 19:05 Prijavi komentar
bollocks! Seveda imajo težo, ampak koga misliš, da bo senilni berlusconi poslušal, svojega tesnega sodelavca in prijatelja ali nekdanjega igralca, ki bi sicer moral dobiti vso spoštovanje, ki si zasluži igralec kot je maldini, ampak je žal bil izgnan. Pišeš nesmisle...tukaj nima nobene veze s tem kar pove maldini. On ima največjo težo pri navijačih milana, bodi prepričan. Galliani pa je zasidran v klubu zaradi tega, ker je z berlusconijem od samega začetka, berlusconi pa ne zna ali ne sme odpustit gallianija.
Rosonero11 5.12.2015, 16:06 Prijavi komentar
Velik stvari je narobe pri Milanu in itak je lahko smešno samo eno osebo krivit za vse, ampak fora je v tem, da ni nobenga napedka in naši "projekti" se iz sezono v sezono menjajo nikoli pa se nič ne dokonča... Kot sem že omenil niti nega dobrega skavtinga ne znajo postavit... Dober primer bi bil Armero.. ga lovili 2-3 sezone, ga dobimo in potem prebereš izjavo,da ne igra, ker se ne sklada z našo igralno "filozofijo" .. Kak pripelješ igralca in ne veš kako igra in kaj lahko doprinese ekipi? Amatersko pač!
bollocks! 5.12.2015, 15:20 Prijavi komentar
Aja, da dodam da se ne bo kdo spotiku preveč, Perez vsaj služi s prodajo dresov itd. ta dva senilneža še tega ne zmoreta, kao ful jaki biznismeni
bollocks! 5.12.2015, 15:14 Prijavi komentar
Če bi Maldinijeve besede imele težo, Gallianija že dolgo ne bi blo več v klubu. Kakšne veze neki, fura sam ološ is Genoa za drobiž, ker je Preziosi doživljenjski dolžnik Berlusci in imajo zmenjen pakt o sodelovanju pri nakupih, Perez ki naj bi bil pa dober kolega je pa isti drek kot Brelusconi in Galliani le da v eni osebi. Nobene vizije in načrtov za prihodnost whatsoever, to da pa taka legenda kot je Maldini nima funkcije je pa itak največja sramota za klub takšnega kova
Blue moon 5.12.2015, 15:06 Prijavi komentar
Stvar smrdi pri glavi,kako pa naj kdorkoli na svetu pripelje vrhunske igralce v klub,če ti šef nameni vsako leto drobiš od budgeta.Gre za najrevnejšega velikana na svetu.me prav zanima če obstaja ta junak ki bi recimo za 15m€ pripeljal tri world class igralce,ko pa vidimo da ti igralec takega kova danes stane vsaj 30m€ ? Nima smisla udrihat po Gallianiju,dokler celoten klub deluje daleč od svojega nekdanjega sijaja.
MC 5.12.2015, 14:31 Prijavi komentar
Takrat niso bile ravno pogajalske sposobnosti Galliania glavna stvar, pač samo dovolj denarja so imeli...
Messiniesta 5.12.2015, 14:19 Prijavi komentar
a niso pred leti Gallianija ful hvalili za njegove pogajalske sposobnosti pripeljat zvezde najvecjega kova
Dinho8O 5.12.2015, 13:43 Prijavi komentar
To je bila peščica idiotov, ki so bili verjetno dobro podmazani s strani gallianija, ker se je zavedal kaj pomeni maldini in kaj galliani...in ja sramotno dejanje.
bertooolin 5.12.2015, 13:31 Prijavi komentar
Dejstvo je, da Maldini najbolj zameri navijačem, ki so totalno pod nivojem....žvižgati legendi na poslovilni tekmi, jao jao jao....
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE