Anže Zajič   10. januar 2013
Adriano Galliani o januarskih načrtih AC Milana

Tarča je tudi Lodi

Podpredsednik AC Milana Adriano Galliani je z novinarji spregovoril o igralcih, ki bi lahko prišli na San Siro oziroma slednjega zapustili. Tarča je Francesco Lodi iz Catanie.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Januar bo očitno še pester mesec za AC Milan. Brazilski zvezdnik Alexandre Pato je že odšel, morda mu bo sledil še kdo, vse bolj pa se zdi, da bodo na San Siru pozdravili tudi novince. Adriano Galliani, podpredsednik velikana iz prestolnice Lombardije, je z novinarji spregovoril o načrtih svojega kluba za zimski prestopni rok, ki sicer traja do konca uvodnega meseca v letu 2013.

"Sestali smo se s Kevinom-Princem Boatengom, ki pa ne gre nikamor, čeprav se govori o ponudbi Galatasaraya. Star je šele 25 let in ne bo odšel. Je del sedanjosti in tudi prihodnosti našega kluba, predstavniki Galatasaraya pa so bili v bistvu tukaj, ker so se želeli z nami pogovoriti o nečem drugem. Nihče nas ni povprašal po Boatengu, tudi če bi prišla ponudba, bi jo zavrnili," je Galliani najprej spregovoril o nekdanjem članu Herthe, Tottenhama, Borussie iz Dortmunda in Portsmoutha, nato pa se razgovoril tudi o Ignaziu Abateju, Luci Antoniniju, Maartenu Stekelenburgu, Cristianu Zaccardu, Mattii Destru, Riccardu Saponaru in Francescu Lodiju.

"Dvomim, da bosta Abate in Antonini odšla. Zenit je poslal ponudbo za prvega, vendar smo jo zavrnili. Zaccardo? Zagotovo ga ne bo k nam. Drži pa, da želimo Lodija, toda gre za zahtevna pogajanja. Ponudbo smo poslali po poškodbi Nigela De Jonga, toda Catania nas je zavrnila. Kar se tiče Stekelenburga, nas slednji ne zanima. Destro? Nemogoče je, da bi ga kupili od Rome. Sem pa vesel, da smo dobili Saponara, ki bo k nam prišel julija. Lahko me imate za norega, toda spominja me na Kakaja," je pogovor s predstavniki sedme sile zaključil gologlavi uradnik Rossonerov.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Pekinezer 10.1.2013, 23:30 Prijavi komentar
ker je pocen alternativa
Kauko 10.1.2013, 23:13 Prijavi komentar
Pa kaj vidita Inter in Milan v tem Lodiju? Ga ne poznam dovolj da bi ga lahko ocenil ampak mi je smešno da sta oba kluba tako zagreta za njega :D
Dinho8O 10.1.2013, 21:35 Prijavi komentar
Lodi ni ravno mlad, star je 28...drugače pa se dela v tej smeri, ja. FORZA MILAN!
milanista. 10.1.2013, 21:00 Prijavi komentar
to je to, mladi so prihodnost forza milan!!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE