Anže Zajič   12. februar 2014
Stephan El Shaarawy počasi okreva po poškodbi

Še vedno verjame

Stephan El Shaarawy še vedno ni okreval po poškodbi stopala, kljub temu pa verjame, da se bo kmalu vrnil. Verjame pa še nekaj: da še ni rekel zadnje v moštvu AC Milana.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Že kar nekaj časa je minilo, kar smo nazadnje videli v akciji Stephana El Shaarawyja. Mladi nogometaš AC Milana je pred časom zablestel kot meteor in bil nekaj mesecev eden najbolj vročih igralcev v Evropi, toda nato so Rossoneri kupili Maria Balotellija in El Shaarawy je povsem poniknil. V zadnjem času ne igra, ker ima težave s poškodbami, zaradi tega ga še nekaj časa ne bomo videli na zelenicah. Vrnil naj bi se marca, ne glede na vse nevšečnosti pa nogometaš egipčanskih korenin ostaja samozavesten.
 
"Šel sem skozi sila zahtevno obdobje, doslej nisem bil vajen toliko časa preživeti stran od nogometnih igrišč. Kar šteje, je to, da se sedaj počutim precej bolje. Hkrati moram poudariti, da kljub vsemu nikdar nisem dobil občutka, da v klubu ne bi več računali name. Še naprej verjamem, da sem lahko pomemben člen AC Milana, še vedno verjamem, da lahko dam veliko temu klubu. Če ne bi, bi se morda odločil drugače, ko je na naslov AC Milana prišla super ponudba zame iz Rusije. Toda zavrnil sem jo, odločil sem se ostati, saj je to tisto, kar sem si res želel. In do danes se glede tega ni nič spremenilo," je dejal 21-letnik, ki je v tej sezoni v Serie A odigral vsega štiri tekme. 
 
Italijanski novinarji so El Shaarawyja pobarali tudi, ali še vedno računa na nastop na svetovnem prvenstvu v Braziliji, nogometaš pa je odgovoril z naslednjimi besedami: "Moj glavni cilj v tem trenutku je vrnitev v ekipo AC Milana. Če mi bo to uspelo in če bom igral dobro, potem tudi nastop na SP ne bo nemogoč. Pred poškodbo sem bil del reprezentance in seveda se želim vrniti med Azzurre. Toda na prvem mestu v tem trenutku je moj klub."
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
piksi 12.2.2014, 13:44 Prijavi komentar
Po naslovu sem si mislil,pa ja menda ne gre še za eno izjavo Moyesa.
RazorBack 12.2.2014, 12:40 Prijavi komentar
21let je star drugace, 92 letnik..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE