Damjan Tratnik   12. november 2011
Santos bi vrnil Neymarjevega predhodnika

Santos bi vrnil Robinha

Predsednik Santosa Luis Ribeiro si želi, da bi klub ob praznovanju svoje stote obletnice v svojih vrstah združil Neymarja, Paula Henriqueja in nekdanjega klubskega bisera Robinha.
SORODNE NOVICE
Ivan Gazidis iz Arsenala v Mil...
18.9.2018 | Evropske lige
Berlusconi namerava kupiti 90%...
18.9.2018 | Evropske lige
Maldini: Milan se ne more prim...
17.9.2018 | Evropske lige
Chelsea bi lahko ostal brez Ce...
11.9.2018 | Evropske lige
Kaka ima prvo pomembno nalogo ...
11.9.2018 | Evropske lige
Res je, PSG se je zanimal za R...
10.9.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nekdanji Pelejev klub Santos bo v prihodnjem letu praznoval svojo stoto obletnico ustanovitve, zadnje poteze velikana iz Sao Paula pa dajejo slutiti, da ima brazilski klub sila visoke ambicije. Pred dnevi je presenetljivo objavil podaljšanje pogodbe z Neymarjem, ki pa bo morda že v kratkem dobil še enega zvenečega soigralca. Pri Santosu namreč kar naglas razmišljajo o tem, da bi ustvarili navezo dveh igralcev, ki sta v novejšem obdobju ime kluba najbolj ponesla v svet.

"Bilo bi sanjsko, če bi ob našem jubileju lahko računali tudi na Robinha. Potrudili se bomo, da bodo te sanje postale resničnost. Zahvaljujoč Neymarju je Santos danes prepoznaven po celem svetu,"
je povedal predsednik kluba Luis Ribeiro.

Robinho je v svojih najstniških letih kot meteor zablestel prav v majici Santosa in se kot eden najbolj nadarjenih nogometašev sveta leta 2005 preselil v galaktični Real iz Madrida. Po izjemno obetavnem začetku je njegova zvezda v Madridu pričela bledeti, v zadnjih letih pa z spremenljivim uspehom brani barve Manchester Cityja in italijanskega Milana. Zaenkrat še ni znano, ali bi brazilskega reprezentančnega napadalca povratek v domovino sploh zanimal.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 13.11.2011, 18:58 Prijavi komentar
vse je možno, ampak možnosti so majhne :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE