Damjan Tratnik   17. september 2010
Legendarni trener pojasnil svoje videnje televizijskega prepira

Sacchi: Ibra nima spoštovanja

Legendarni italijanski trener Arrigo Sacchi je napadalcu Milana Zlatanu Ibrahimoviću svetoval, naj pokaže več spoštovanje do tistih, ki so v nogometu že kaj dosegli.
SORODNE NOVICE
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
Inter in Barcelona sta vedno b...
20.2.2019 | Evropske lige
Superagent Raiola dobil "dvojk...
20.2.2019 | Evropske lige
Dokazal, da Juventus pač ni vs...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: /)
Televizijski prepir med Arrigom Sacchijem in Zlatanom Ibrahimovićem je še danes ena od bolj vročih nogometnih zgodb pri naših zahodnih sosedih. Ibrahimović je v televizijske kamere uglednemu Sacchiju zabrusil, naj bo tiho in naj ne ocenjuje njegovih iger, dolgoletni trener Milana pa ob Ibrahimovićem izlivu sploh ni prišel do besede. Ibrahimovića naj bi zbodla Sacchija šaljiva pripomba, da naj bi zadetek dosegel, ker ima velika stopala, a njun spor izvira še iz časa, ko je Ibrahimović branil barve Barcelone.

"Nisem se kregal z njim in mislim, da ga tudi nisem užalil. Morda je bil Zlatan le utrujen ali pa ima slabe svetovalce Mislim, da se sploh ne zaveda, kako me v Milanu spoštujejo Silvio Berlusconi, Adriano Galliani in navijači," je za La Gazzetto dello Sport povedal Sacchi, in nadaljeval:

"Ibrahimović je morda užaljen zato, ker sem zapisal, da je Barcelona kupila najboljšega solista na svetu v smislu moči, energije in tehnike. A solist težko najde svoje mesto v orkestru. Zapisal sem tudi, da v kolikor Guardioli Ibrahimovića uspe vpeti v moštvo, lahko postane najboljši nogometaš na svetu. Igrati za moštvo je danes nekaj najbolj osnovnega v modernem nogometu. Ne glede na vse bi Ibrahimoviću želel, da bi v prihodnje pokazal malce več spoštovanja do tehničnih mnenj. Sploh če so izražene s strani nekoga, ki je v nogometu nekaj naredil," je še dodal Sacchi.


 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Aco3ca 17.9.2010, 20:06 Prijavi komentar
Sacchi je super povedal, in če Zlatan ni razumel kaj je hotel povedati potem tudi verjetno ne bo nikoli med najboljšimi nagometaši na svetu. Šele par tednov je v klubu pa se že prepira z vsemi...
Ducky 17.9.2010, 15:59 Prijavi komentar
saj, Ibrahimovića itaq skoraj noben ne mara..
BarcaVentilador 17.9.2010, 12:00 Prijavi komentar
pomoje si se odloču spremlat fuzbal odkar je nogomania dala nov dizajn strani
Grga 17.9.2010, 12:00 Prijavi komentar
prov si napisou Sacchi.......solist težko najde svoje mesto v orkestru zato pa ni nc nardu u Barci ...pol sdo pa drugi krivi
BarcaVentilador 17.9.2010, 11:59 Prijavi komentar
nimaš pojma o nogometu
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE