Damjan Tratnik   22. marec 2016
Bo Silvio Berlusconi zaposlil novega kadrovnika?

Sabatini menja Gallianija?

Walter Sabatini, ki je med drugim zadolžen za prihod Josipa Iličića v Serie A, bo po poročanju italijanskih medijev poleti prevzel delo pri AC Milanu. Zamenjal naj bi Gallianija.
SORODNE NOVICE
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
Po operaciji še mesec dni izve...
20.2.2019 | Evropske lige
Mevlja dokončno brez Serie A!
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Lastnik sedemkratnega evropskega prvaka Milana Silvio Berlusconi pospešeno izgublja zaupanje do dela svojih najožjih sodelavcev. Italijanski mediji že več dni poročajo, da naj bi Berlusconi naposled dvignil roke nad Adrianom Gallianijem, s katerim sodeluje tako rekoč vse od svojega vstopa v nogomet, prav tako pa se nemirno trese trenerski stolček Siniše Mihajlovića. Berlusconi je odločen v to, da bo Milan navkljub številnim razočaranjem znova postal velik, vendar pa pri tem ocenjuje, da za nov projekt potrebuje nove ljudi.

"Izbran" naj bi bil aktualni športni direktor Rome Walter Sabatini, ki se je pred tem proslavil s svojim delom v Palermu. Sabatini je bil med drugim tisti, ki je "požegnal" prihod nekdanjih nogometašev Maribora Josipa Iličića in Armina Bačinovića, v njegovem mandatu na Siciliji pa je Palermo opravil tudi sijajen posel z Argentincem Javierjem Pastorejem. Sabatini se je nato preselil k Romi, odnose z Milanom pa naj bi poglobil prejšnje poletje, ko je odigral vidno vlogo ob prestopih Alessia Romagnolija in Andree Bertolaccija v Milan.

Sabatini naj bi konec junija predvidoma sklenil svoje delo v prestolnici, nato pa naj bi po poročanju Gazzette dello Sport pri Milanu prevzel delo, ki ga s krajšimi izjemami že skoraj 30 let pri Milanu opravlja Adriano Galliani.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Blue moon 22.3.2016, 18:12 Prijavi komentar
hehehehehe legenda upam da boš res :)
Rosonero11 22.3.2016, 12:49 Prijavi komentar
OMG, da bi se to res zgodilo, grem brez hlač v koprive tečt... Sicer na transfermarkti piše, da ima pogodbo do 2017.. -Galliani out-
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE