Anže Zajič   7. januar 2011
AC Milan in Brazilec sta se dogovorila o predčasnem slovesu

Ronaldinho, lahko odideš

Ronaldinho lahko zapusti vrste AC Milana, so se odločili v upravi Rossonerov. Pogodbe z njim sicer niso prekinili, mu bodo pa pomagali pri njegovem prestopu nazaj domov v Brazilijo.
SORODNE NOVICE
Serie A: Granata ustavila nale...
23.2.2019 | Evropske lige
Monchiju se že ponuja boljša s...
23.2.2019 | Evropske lige
Roma želi odrešiti Sarrija
22.2.2019 | Evropske lige
Marotta: Godin je blizu!
22.2.2019 | Evropske lige
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zgodba se dokončno končuje, tiste prave ljubezni ni več. Vodstvo AC Milana je sporočilo, da so se z Ronaldinhom dokončno dogovorili za predčasno slovo. Brazilcu bi pogodba potekla ob koncu sezone, a ga kljub temu ne bodo zadrževali na štadionu San Siro. Seveda zaradi tega, ker trener Massimiliano Allegri na zvezdnika ne računa več, slednji pa se želi vrniti nazaj domov. Vprašanje je le še, za kateri klub se bo odločil.

"AC Milan uradno sporoča, da je sprejel prošnjo Ronaldinha, a to ne pomeni, da smo že prekinili pogodbo z njim. Odločeno smo, da mu bomo pomagali ob vrnitvi v Brazilijo, čeprav je to zelo boleče za našega prvega moža Silvia Berlusconija. V Braziliji bom ostal, dokler si Ronaldinho ne bo poiskal novega kluba," je iz Ria de Janeira sporočil podpredsednik AC Milana Adriano Galliani, nogometašev agent in brat Roberto De Assis pa je razkril, da se pogovarja z Gremiem, Palmeirasem, Flamengom in Corinthiansem.

"Do Gremia čutim veliko, to je moj dom, a odločitev ne bo lahka. Tudi Palmeiras, ki ga vodi Luiz Felipe Scolari, in Flamengo sta odlična. Zagotovo pa se ne vračam zaradi denarja, zanima me le igranje nogometa. Še vedno sem nogometaš, čez štiri leta pa bo v Braziliji svetovno prvenstvo. In tudi zaradi tega sem se vrnil," se je oglasil tudi 30-letni nekdanji nogometaš Paris Saint Germaina in Barcelone, ki naj bi dokončno odločitev javnosti sporočil sredi naslednjega tedna. "Čas, ki sem ga preživel v Milanu, je bil čudovit. Počutil sem se kot v veliki družini. Zato se zahvaljujem vsem, navijačem, Gallianiju in seveda Berlusconiju. Hvala za vse, kar ste naredili zame in kar še počnete zame," je še pristavil Južnoameričan.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE